Syn nechce chodiť do školy
Ahojte mamicky,
Sama vychovavam svoje dve deti. Syn ma 16 rokov a odmieta chodit do skoly,nebavi ho skola,ucenie,spoluziaci,ucitelia. Vsetko mu vasi,trva to uz od aprila min.roku. Teraz ako dokoncil 9rocnu dochadzku,apeluje,ze moze a pojde robit. Nezda sa mi to a nojujem s nim ,ze v ziadnom pripade. Chodi k psychologicke koli uzkostiam ako masledok rozpadu rodiny. Som z neho zufala. Riesil to uz niekto ? Vo s tym,poradte prosim
@jana1511 a vy ako?
@martina8843 nejak sa držíme.myslim,že je lepšie.chodi psychologicke. Pracuje s ním každý týždeň špeciálna pedagogička. Rozhovor, plus mu vybavila úľavy,nemusí písať poznámky,čo ho maximálne zaťažovalo a na väčšine predmetov si robí svoje (programuje). Iba píše písomky a plní si povinnosti (pod mojich dohľadom,stále ho musím k úlohám dokopávať a niektoré robím za neho ). Známky mal výborne. Už až tak neprotestuje s tou školou. Občas mu dám voľno(deň).Ešte spomeniem,že syn má ADHD,preto nám aj v škole vyšli v ústrety.
@uradnikova Dakujem pekne za odpoved, aj syn ma ADHD, a dys, uvidime, tiez zacal chodit ku psychologicke..
@martina8843 držím palce. U nás sa to zlepšilo,verím,že to bolo iba zlé obdobie a už bude len lepšie. Snáď aj u vas

@uradnikova ako ste dopadli? Tiez riesim podobne so 16 rocnym..