icon

Tehotenstvo 16-ročnej a zmena školy

karinn11
22. aug 2025

ahoj potrebujem sa poradit mam 16 a bola som na zdravotnej skole kde som nezrobila jedne komisionalky, chcem ist do inej skole ale mama sa boji ze ma nezoberu do skoly kvoli tehotenstvu ktore oznamime neviem co robit je moja vina ze som sa nechala (nabuchat) ale ked sme to ani neplanovali a nechcem dat prec kedze by som sa sa nevedela zmierit s tym ze som zabila maleho clovecika uz som v 4 mesiaci (16) tyzden no v pondelok chceme ist do tej skoly a mama sa boji ze ma nezoberu neviete mi nieco poradit

Strana
z3
denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
karinn11
autor
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy s tym ze musim ist do prveho rocnika naspet? chcem sa dat na vizazistku 4 rocny odbor v kezmarku mama si mysli ze ma nezoberu kvoli tehotentstvu nesom ani prvy ani posledna co je takto tehotna a ine zoberu

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
karinn11
autor
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy priatel moze ostat snim alebo aj priatelova mama moze postrazit myslim na vsetko mam vzdy niekoho kto bude schopny male postrazit ked budem musiet surne odbehnut

anonym_295cc5
22. aug 2025

@karinn11 ako sa ti to podarilo?

anonym_560720
22. aug 2025

@karinn11 skôr ako kvôli tehotenstvu by mohli mať problém s tým, že si nespravila skúšky.Nechces najprv porodiť a ísť až ten ďalší rok do školy?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_295cc5

@anonym_295cc5 hadam nemusim hovorit ako sa mi to podarilo

anonym_560720
22. aug 2025
@anonym_295cc5

@anonym_295cc5 nie je prvá ani posledná.Stalo sa nie je miesto na výčitky a otázky.
@karinn11 je už vidieť tehotenstvo?Veď to nemusia ani vedieť pri prijímaní do skoly

anonym_295cc5
22. aug 2025
@karinn11

@anonym_295cc5 hadam nemusim hovorit ako sa mi to podarilo

@karinn11 ja sa pekne pýtam

anonym_295cc5
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy ty máš fakt 9 rokov?

karinn11
autor
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy komisionalne skusky som mala dnes s toho uciva no lenze som ich nedala takze preto som to zacala uz riesit kedze nikto nevedel ako dopadnu ucila som sa ale nepodarilo sa 😕

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_560720

@anonym_295cc5 nie je prvá ani posledná.Stalo sa nie je miesto na výčitky a otázky.
@karinn11 je už vidieť tehotenstvo?Veď to nemusia ani vedieť pri prijímaní do skoly

@anonym_560720
@anonym_560720 tehotenstvo uz je trochu vydni kedze uz som 16 tyzden takze ano pomaly sa to prejavuje

anonym_10752a
22. aug 2025

Mala si ísť na potrat, si totálne nezodpovedná

viestta
22. aug 2025
@anonym_295cc5

@karinn11 ja sa pekne pýtam

@anonym_295cc5 asi sa s chlapom vyspala, nie je vela moznosti ako otehotniet.

karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_560720

@karinn11 skôr ako kvôli tehotenstvu by mohli mať problém s tým, že si nespravila skúšky.Nechces najprv porodiť a ísť až ten ďalší rok do školy?

@anonym_560720 no ked teraz nepojdem tak mama hovori ze sa mam dat na tri roky na matersku a ist vystudovat potom externe

karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_10752a

Mala si ísť na potrat, si totálne nezodpovedná

@anonym_10752a asi som nechcela kedze som si nechala nemyslite?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
karinn11
autor
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy praveze termin porodu mam vo februari a od v tedy si chcem dat individualne

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
kavasmliekom
22. aug 2025
@karinn11

@denkabemommy s tym ze musim ist do prveho rocnika naspet? chcem sa dat na vizazistku 4 rocny odbor v kezmarku mama si mysli ze ma nezoberu kvoli tehotentstvu nesom ani prvy ani posledna co je takto tehotna a ine zoberu

@karinn11 moja spolužiačka maturovala a bola v 6.mesiaci. Už pred viac ako 20.rokmi sa to dalo, prečo nie teraz.

anonym_560720
22. aug 2025

@karinn11 školu si sprav popri dieťati po nástupe do škôlky bude stále choré a ty už môžeš niekoho licit či spraviť si k tomu kurz cez úrad práce.Nestrat ten čas nečakaj 3 roky

anonym_c75c0d
22. aug 2025

Neviem ti poradiť ale ved ziadna veda ,niekto si robí školy aj na staré kolená tak všetko sa nejako da
A ze ty si v očakávaní?a čo.tvoja vec a gratulujem

karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_c75c0d

Neviem ti poradiť ale ved ziadna veda ,niekto si robí školy aj na staré kolená tak všetko sa nejako da
A ze ty si v očakávaní?a čo.tvoja vec a gratulujem

@anonym_c75c0d dakujem ved hovorim ze niektore su uz 14 rocne tehotne a su na zakladnej a ja som v 16 a chcem skolu mat zatial popri

karinn11
autor
22. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy ved hej ako tie pohlady ma trapit uz nebudu ved nesom jedina tehotna na svete s bruchom ale spoznam spoluziacky a kym budem na materskej s malym tak mi budu pomahat s ucivom

anonym_560720
22. aug 2025
@kavasmliekom

@karinn11 moja spolužiačka maturovala a bola v 6.mesiaci. Už pred viac ako 20.rokmi sa to dalo, prečo nie teraz.

@kavasmliekom moja mama maturovala 2 t po pôrode so mnou.Ale jej zle vychádzali roky a mala 20 moja spolužiačka otehotnela v 17 r už 20 r je s ním v manželstve.Radsej dieťa skoro ako nikdy, alebo mať celý život psychiku v prdeli.Rodicia a partner pomôžu a mladá žena to zvládne lepšie.

karinn11
autor
22. aug 2025
@anonym_560720

@kavasmliekom moja mama maturovala 2 t po pôrode so mnou.Ale jej zle vychádzali roky a mala 20 moja spolužiačka otehotnela v 17 r už 20 r je s ním v manželstve.Radsej dieťa skoro ako nikdy, alebo mať celý život psychiku v prdeli.Rodicia a partner pomôžu a mladá žena to zvládne lepšie.

@anonym_560720 ved tiez hovorim ale viete bolo to neplanovane my sme necakali dieta tak skoro planovali sme az po skole no lenze ked sa zadari tak clovek sa uz do dietata hned zamiluje kto nemal nepochopi to ja som bola 6 tyzdne ked som to zistila a zamilovala som sa hned to dietata

Strana
z3