Tip na kalendár pre 14 ročnú dcérku
Ahojte baby
Chcela by som sa vás opýtať, aké adventné kalendáre kupujete svojím násťročným slečnám
Pretože moja chcela tento rok adventný kalendár s make-upom, no myslím si, že to pre ňu ešte nie je
Ďakujem za všetky tipy 🤍
aj moja sestra po takom tuži a ja som nenasla ziaden, takze rada sa inspirujem. Tiež má 14
Ja som mojej 13-násťročnej kúpila kozmetický z esence
DM kalendár by sa jej nepáčil? Tam bývajú fajn veci podľa fotiek. 😇
Balea 🙂 kremiky sprchace za mna super 🙂
moja sestra ma 14 a uz druhy rok chce taky z DM
@roxanka1 podľa hodnoty čo ste ochotná za neho dať 🙂 mám napozerane kalendare lebo sama si ich rada kupujem. Najlacnejsia a podla mna dobra verzia starostlivosti o pleť čo nastrocna kocka potrebuje a aj o telo je balea cca 15€ z Dm. Potom Douglas má verzie bud starostlivosť o pleť a telo alebo čisto také kozmetické ale tie neviem či su dobré. A potom dobrá verzia je od yves rocher ten je síce drahší ale je tam mix starostlivosť o pleť o telo a aj par kuskov kozmetiky ako rúž, špirála, voňavka, ceruzka na oči, bazlam na pery čo je super verzia ak chce makeup ale vy si myslíte že to ešte nepotrebuje pretože najviac sa zamera na starostlivosť ale prekvapí ju aj par základných veci makeupovych, žiadne samé makeupove vychytavky... Alebo potom čisto dekorativna kozmetika je essence 😊

@roxanka1 myslím že sinsay mal kalendar pre take mladé kocky