icon

Trest pre 12 ročnú dcéru

sonia1990
2. feb 2022

Ahoj mamičky prosím o vaše skúsenosti. Mam 12 ročnú dcéru, dnes prišla domou neskoršie meskala cca 20 minút. Nikdy som jej nekontrolovala mobil verila som jej a nemyslela som si ze je taka nič zlé nepije nefajčí ale dnes som jej skontrolovala mobil co si píše s kamarátkami písala si o chlapcoch ktorý sa ktorej ľúbi a tak detské lásky no písala v správach veľmi vulgárne KO..., pi... Zarazilo ma to v tom skrate a som jej jednu supla ale Nije silno len tak suchla po vlasoch povedala som jej ze ma veľmi sklamala Sľúbila mi ze už sa to nestane zakalaza som jej mobil do nedele kým nepôjde k otcovi mame totiž striedavo starostlivosť a ma aj do nedele zákaz ísť von. Neviem ci není ten trest veľmi prísny aj mobil aj ísť von ako by ste takuto situáciu riešili vy? Nechcem aby sme náš pekný vzťah nastrbili a chcem aby sa mi zdôverila co hu trápi mrzí ma dnešná situácia, som s toho nešťastná

Strana
z4
maciatkolulu
4. feb 2022

@bayuska to, že nechodili nikdy neskoro a keď, tak telefonovali o tom niečo viem, čo si s úskalí s kamoškami neviem, to je asi jasné aj slabomyselnemu, ale pokiaľ by som to videla, vyvodil by som aj ja dôsledky. Nuž a realita je taká, že dosť závisí od spoločnosti, kde sa decká pohybujú. Ale samozrejme normálne, že skúšajú, hovoria atď. U nás sa netoleruju takéto slová a chovanie a ani netolerovali. Dievčatá sú slušne dospelé ženy a malý je v procese😉

Strana
z4