Udržať v posteli plyšákov vo veku 19 rokov?
Nie. Pohoda
Nie
Vôbec nie
Mám 27 a spávam s jedným od puberty 😅 mám aj muža aj dieťa 🤪
záleží či s nimi iba spávaš alebo sa s nimi aj rozprávaš :D
Za mna su divny vsetci dospelaci s infantilnou oblubou plysakov, alebo Disney rozpravok. Ale tebe to moze byt uplne ukradnute co si my na internete myslime. Zi ako sa tebe paci ;).
V tých plyšákoch sa veľmi usadzuje prach, ja by som to nechcela.
mám doma takú podobnú... len má menej rokov .
Ja mam o dost viac a plysakov mam v posteli tiez. a teda , vobec mi to neprislo divne 😅
Nie
Moja mladsia dcera ma 19 a v posteli ma velikanskeho Blahaja z Ikei a maleho psika, co ma od babatka 😅 a aj spi s nimi. A kym u nas byvali dvaja starsi, kazdy mal na posteli svojho plysaka. Ci s nimi spali, neviem.
nie mam nad 40 a mam plysaka tiez.
Ja som tiež mala dlho. Už ten plyšák nemal.pomaly srsť a vyblednutú farbu, ale asi 20 rokov som ho mala.
Nie, mám 23 a tiež mám plyšákov v posteli 😁
mam 45 a dvoch oblubenych plysakov v posteli - za mna uplna pohoda ;) moja mama bude mat 70 a spava tiez s dvoma 😉
Nie, tiež som mala. ;D
Nie
za mňa áno ale je pravda že ja som tejto plyšiakovej mánii nikdy nechápala ani pri mladších 🤷
Nie mám napríklad od Detstva plysky asi 3/4 ktoré mi niekto dal na dáky sviatok nevzdala som sa ich nevidím na to dôvod už má svoju rodinu dieťa a manžela len som tie plysaky posunula dcérke
mám 46, som vydata a mám v posteli plyšákov, ktoré mi sem-tam deti nechajú 🙂 ale väčšinou spím s krabičkou vreckoviek 🙂))
Milujem plyšákov! Síce žiadneho nemám v posteli, ale kompenzujem si to tým, že ich má v posteli môj syn. 😄 Len neviem, čo budem potom robiť, keď ich už on v posteli nebude chcieť. 😁
Na výške som spala s plysovym levom, ocenila som to keď som tam kvôli práci ostala sama na izbe aby mi nehrablo😂... Odkladala som ho iba keď prišiel priateľ prespať ku mne na intrak, vtedy som sa tulila ku nemu. Teraz už manžel (vtedy priatel😉) povedal ze radšej plysak ako ony chlap a spávam s manželom a tulim sa ku nemu. 😁 Keb bol dlhšie preč vytiahnem plysaka 😂 kým sa nevráti....... Tohoto fesaka mi dala kamoška na Vianoce 😂 tak možno keď pôjde manžel na pracovnú cestu bude môj spoločník
mam 40+ a mam v posteli plysakov. no a co? Mne to tak vyhovuje a druhi ma nezaujimaju.
Dokonca aj muz ma plysokov v posteli 😀
a decka ani nehovorim, tie sa skoro uz ani do postele nevlezu.
Veď plyšáky sú super😂 ja mám 20 a tiež mám plyšáka v posteli - takú veľkú pandu z Ikei a ešte taký plyšákový vankúš😂 A čo!

Trochu hej 😁