Cauko, zajtra maturujem a celkom nechápem ako to prebieha. To si vytiahnem tri otázky z A, B, C alebo len jednu, ktorá už je rozdelená na rôzne tri témy? Celkom sa v tom strácam
neviem ako teraz, pred vela rokmi sme si vytiahli iba jedno cislo .....a to cislo uz malo viac otazok
idealne opytat sa spoluziakov alebo niekoho zo skoly
my tu sme uz davno maturovali
vela stastia zelam
ďakujem pekne,, to šťastie budem potrebovať, nestíham sa totiž naučiť všetky témy, holt nechať si to na poslednú chvíľu nebol dobrý nápad
vytiahneš 1 číslo a dajú ti papier s 3mi podotázkami (a,b,c)
@lindous ďakujem , nebojím sa, že nezmaturujěm, len mám trocha obavy, ze keď si vytiahnem otázku, ktorá mi vôbec nesadne, budem vyzerať hlúpo
@oblaacik držím palce
Toho som sa aj ja vždy pred každou skúškou najviac bála, ale vyučujúci vedia ako to je, že veľa robí stres a obraz o tebe už majú vytvorený na základe celého štúdia
@lindous samozrejme, ale príde mi blbe mať po cele roky výborne výsledky a zrazu to dopadlo cele zle 🥲 a možno len na mňa už ide ten stres.
Držím palce ! A neboj, ak si počas tých 4 rokov bola dobrá žiačka, oni to o tebe vedia.
Ja som si na slovine potiahla môjho ️ Shakespeara, nadšená, že to mám v suchu. Aj učiteľ vedel, že to bude malina, lebo keď sme ho preberali, jediná som s ním komunikovala, lebo nikto to JEDNO celé dielo nečítal, pričom ja som prečítala viacero od neho (mala som také obdobie). Takže vedel, že to viem.
Ale v momente ako som dostala papier na prípravu, okno. Úplne prázdno. Nič. Potom mi pomáhal, habkala som, to už potom aj stres a hanba zabrali ale nakoniec v pohode.
Takže áno,pomôžu a určite zvládneš
Keď chceš ist na vysoku školu tam niekdy jeden predmet sa maš naucit za 2tyzdne, aspon my sme tak mali..2chrube knihy a vyše 500stran oboje.
Na maturitu fakt nepítaju vela, zvladneš to
Mu sme ťahali iba jedno číslo otázky a ta otázka už bola rozdelená na 3 podtemy.
Držím prsty na zajtra