Väčšie brucho 13 ročnej dcérky
Ahojte potrebovala by som pomoc moja dcéra ma 13 rokov a ma 55kg a 157cm. Ma troska vatcsie brucho a preto by tam chcela zhodiť vedel by mi niekto poradiť ako ? Neostane jej potom ovisnuta koza ? Pohybu ma dosť kedže pravidelne chodí na tréningy z futbalu tiež si veľmi rada poje vôbec neviem ako by sme mali zchudnut z bruchu vedel by mi niekto pomôcť ? Ďakujem 🙂
A neostane tam ta ovisnuta koza ?
Ak ma vacsie brucho, mozno by jej pomohlo, aby cvicila brusaky, klasicke aj sikme a vobec cviky zamerane a brucho
@pribinak kamarat sa venuje cviceniu a brusaky nie su vraj idealna volba, lebo vraj najprv treba zhodit tuk upravou stravy a behom alebo rychlou chodzou. Ten pohyb ma kedze hrava futbal. Pokial tam tuk nema a chce to brucho vyformovat, tak vraj az vtedy idu na rad brusaky.
@nati2001 v jej veku by som nejake chudnutie neriesila. Staci jest potraviny s nizkym glykemickym indexom a pit vela cistej vody. S tym indexom mi to zas v praci poradil kolega.
normalne pohybom... sportovat a je jedno co, obmienat, pripadne plavat, tancovat, zumba a pod. (ale naozaj plavat, nie clapkat sa hodinu vo vode🙂) ) nieco na spevnenie celeho tela a rozhybanie travenia... a urobit inventuru v jedalnicku, vylucit ak tam daco nema byt. A kedze je to eln 13 rocne dievcatko, netreba to nejak prehanat, nech nema mindrak cely zivot a nestanu sa jej cielom diety 🙂 Ostatne rady.. no ja neviem... koza jej neovisne a ked rychlo sa jej stiahne, je to mlada baba a nema nadvahu 100kil a hlavne jej to vobec nehovor 🙂 a neries 🙂 Nerieisla by som ani posilnovanie a podobne speciality pre velkych 🙂 Alebo sa poradte s Dr.
Pošlite ju rovno na potrat
upravila by som stravu. Nemyslim dietu ako taku! ziadna hladovka, je vo vyvoji, jest musi.
Ale vela zeleniny, ziadne biele peciov, chlieb len ten uplne najciernejsi. Take nieco ze grahamove rozky namiesto beznych bielych uplne zabudnut, hned. Ani ziadny celozrnny chlieb nepomoze...(pomoze, lepsie sa vyprazdnit, ale s chudnutim to ni nema). Takze chlieb taky ten uplne najciernejsi (taky hranaty, aj v lidli ho maju) a to max 2 platky denne.
Ku kazdemu sustu co dcera zje nech zaje 1 sustom zeleniny. Co znamena 1 hryz z chleba=sucasne 1 hryz z paradajky, listoveho salatu a pod.
Obmedzit resp vyluct sladke veci, hranolky, mc donald, cerealie na ranajky...
Jedalny listok napr: rano 1 krajec cierneho chleba s maslom (nie margarin, normalne maslo) a sunkou k tomu vela zeleniny. Desiata moze byt banan. Obed ak sa stravuje v skole nech si da v skole teply obed (polievka a hlavne jedlo). Olovrant napr nakrajat papriku alebo take daco, zajest orechami. Vecera moze byt zase platok chleba (alternativa k masli rozlicne natierky- zeleninove a pod),pripadne polievka na veceru (hraskova kremova-bez smotany, tekvicova, alebo normalny vyvar).
Tie kila pojdu dole, urcite nie som zastancom hladujucich diet a ovisnuta koza nezostane. Koza sa automaticky zmensi ako potrebuje (je elasticka, cize aj po porode pokym sa nepopuka striami sa da dat do poriadku. Nevem ako casto ma ten futbal, ak 1x do tyzdna to je malo, treba pridat este min1x (beh, bicykel, aerobic alebo take daco).
Tvoja dcera je mlada, 13 rokov je este malo na to aby mala velke brucho (nemyslim esteticky, myslim riziko srdcovocievnych ochoreni), treba s tym nieco robit.
Drzim palce
wat
No ako dopadlo? stara tema... 🙂)))
o

@nati2001 ma 13 rokov a uz chce chudnut??? Pohybu ma zrejme dost, tak staci upravit stravu aby bola vy azena a nejest sladke. Ja jem v malych mnozstvach a brucho sa mi zmensuje...