Vyhýbam sa chlapcovi, ktorý sa mi páči
Ahojte. Chcela by som vedieť čo si o tom myslíte. Mám kamaráta ktorý sa mi páči , a aj ja sa páčim jemu , proste sa máme radi , aj keď sa k sebe správame ako úplne cudzí ľudia ( ešte sme nenašli odvahu si to povedať a od hanby sa radšej ani nerozprávame). A dnes sa stala taká trápna vec že keď som šla po ulici a som ho stretla, tak som sa mu okato vyhla. Proste som prešla na druhú stranu. Môžem si ho tým nejako pohnevať? Bude si myslieť že sa mu vyhýbam ?
postav sa k problemu ako dospela zena

@jaja20 on nemá žiadne príspevky ani na messengeri ani nikde. Má síce sociálne siete ale nemá na nich nikoho
@leuchtturm Ja som aj chcela , len tým že sa mu vyhýbam som si ho mohla pohnevať a možno už kvôli tomu o mňa ani nezakopne
tak potom budes vediet, ze nebol ten pravy 😉 Kolko mas rokov? 12?
@leuchtturm ne , 14
Joooj tak mladá. Vieš koľko takýchto ešte bude, kým príde ten pravý? 😄
Neboj sa,ak je to obojstranné,tak to bude časom v poriadku.
Nemáte nejakých spoločných kamarátov,že by ste občas išli s partiou spolu von? V kolektíve by vám to možno išlo ľahšie.
@jaja20 No on má len dvoch kamarátov a ja mám väčšinou len kamarátky , takže spoločných priateľov veľmi nemáme. Len to že sa mu vyhýbam , tak si môže myslieť že ho nechcem , aj keď to nie je pravda
Ja ti nechcem brat iluzie ale ak sa jeden sruhemu vyhybate, nemate si co olajkovat a este aj prejdes na druhu stranu na ulici tak mouno o tebe ani nevie. Naviaz obcas aapon ocny kontakt alebo pockaj kym budes dostatocne dospea na nejake to randenie 😊
Ja to robím dodnes, mám cez 40 😂 a áno, bude si myslieť, že nemáš zaujem.
no krd si sa mu vyhla na ulici to ste neni iste kamarati
@sslobodnamama777 ale ja som sa mu vyhla od hanby, ne kvôli tomu žeby sme neboli kamaráti
Ak sa chceš posunúť ďalej, musíš sa prekonať a nabudúce sa mu nevyhnut,inak si naozaj môže myslieť, že ho máš na háku.
Aspoň sa naňho usmiať, nemusíš sa pozdraviť.
@jaja20 Ako cez prázdniny som sa mu nevyhýbala , normálne aj keď som ho videla som prešla normálne okolo neho. Iba včera som sa mu vyhla , takže sa to stalo len raz. Tak to si potom nemôže myslieť že ho mám na háku. Nepoviem kebyže sa mu vyhýbam vkuse
vidim ze nevies co chces. tak ak sa ti paci a aj ty sa pacis jemu tak by si sa hanbit nemala. ak mas problem co len prejst popri neho tak by si mu tazko dala pusu atd...bud mu to povedz a spravaj sa normalne alebo zabudni. ver mi tymto sposobom ta bude mat casom urcite na haku a bude behat za inou. mam 15, viem o com vravim cize chill.
@zdrsjsjiwwi no jasné , tote vaše "týždňové lásky" už poznám. A toto tvoje "čiže chill" to presne vystihuje 👌🏻.
Tiež mám také spolužiačky , ktoré si myslia že toho o tom vedia viac než dosť a pritom nevedia nič. Možno máš v niečom pravdu , ale podľa toho čo píšeš si ešte nič poriadne nezažil / nezažila , lebo inak by si vedel/a čo je to hanbiť sa to povedať. A vôbec , ja som sa pýtala o radu skúsenejších a ne hlupákov
mala som uz 2 rocne vztahy, ocividne toho viem viac ako ty. Ja viem veci povedat rovno, a nie robit okolo toho dramu. s tymto pristupom to nebudes mat v zivote lahke ale tak tvoja vec lol
@zdrsjsjiwwi Hej , ale každý sme iný , niekto vie všetko hneď , a iný potrebuje čas. A hovoríš že si mala už dvojročné vzťahY. Takže potom si ich mala viac , a keď ti nefungovali (čo ma mrzí) , tak potom si už určite aj ty urobila v tom vzťahu chybu nie? Tak prečo poúčaš? No , ale ja sa radšej nebudem do nikoho starať , inak by bol tento dialóg nekonečný. Ale ty rob ako myslíš , veď tvoja vec 🤷🏻♀️
Prosím ťa .. 😆 ešte si mladá ako laňka, ako sa hovorí "netreba behať na autobus, lebo príde ďalší".
@sveti69 síce píšete už dosť neskoro. Už to dávno ani neplatí , ale ja nie som taká že striedam chlapov ako ponožky. Že keď nie jeden , tak príde ďalší a lepší 🤦🏻♀️
Tak keď je jednej , tak je len jeden nie?

Ak sa hanbíte porozprávať z očí do očí,tak by možno bolo dobré,keby ste si najprv napísali,napr. mu niečo lajkni na FB alebo ho pozdrav na messengeri, WhatsApp...
Pri písomnej komunikácii sa odviažete ľahšie.