icon

Vzťahova schizofrénia - motivácia detí

torysheer
25. feb 2025

Ahojte, asi sa potrebujem len vyspovedať, dostať to zo seba. Mám deti v striedavke, takže týždeň žijem v rodičovskom dome s deťmi a mamou ( mám relatívne vlastne priestory), a týždeň s partnerom (sme spolu vyše 10rokov). Mám dve práce, jedna denná, druhá cez víkendy, večery (nepravidelne). Všetko menované milujem. Deti, partnera, obe roboty.....no mám výčitky. Deti sú v puberte (najstaršia už samostatná), a aj keď sa snažím sa ich ťahať na výlety, výstavy a pod., najradšej by boli pri počítači a ja mám výčitky že trávime malo spoločného času. Keď sa snažím aspoň zahrať spoločnú hru, prevrátila oci, nakoniec sa zahráme a zabavime, ale do všetkého ich musím presviedčať Máte to tak aj Vy? Majú 15

mabenn
25. feb 2025

@torysheer ja mam sice male dieta, ale myslim, ze v tomto veku, uz to netreba silit a nechat ich robit si svoje, uz su velke...

0silvia0
25. feb 2025

@torysheer 15 rocnych deti sa treba pytat, ako chcu travit cas, urcite im nevnucovat vlastne predstavy.

koniarova
25. feb 2025

Je to úplne normálna reakcia 15 ročného pubiša.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
januska12323
25. feb 2025

15 ročný mladý človek už nebude sedieť doma pri rodičoch. Opýtaj sa ich ako chcú tráviť čas a prispôsob sa, napríklad aj tou hrou na počítači.

sisska96
25. feb 2025

15 ročné decko si myslí že je už dospelák a nerád chodí s rodičmi kadetade

sante81
25. feb 2025

@torysheer mám doma 15 ročného a teda žere mi nervy riadne 😅

torysheer
autor
26. feb 2025

Ďakujem Vám všetkým. Strašne mi odľahlo