icon

Vzťahy v 15. rokoch

patrik591
30. máj 2021

Je dobré mať vzťah v 15 ?

terezka1947
30. máj 2021

Myslis vztah k.uceniu?domacim pracam?vareniu?a tak?
Velmi dobre.
Inak.....aky vztah chces mat v 15r.?o com ten vztah bude?o kamaratstve,priatelstve,spoznavani sa ok.
O sexe,zakazovani jeden druhemu niekam chodit,o tom byt nonstop spolu a prestat sa ucit,azabudnut na kamaratov,atd.
Hm....
Kazdy vztah je pekny.
Ide len o to,co si kto pod tym vztahom predstavuhe.

kkovacovak
30. máj 2021

@patrik591 presne tak ako sa píše vyššie? Aký vzťah? Ja som mala frajera aj v škôlke 😄 Takže neviem čo si v 15tich pod tým predstavuješ. Ak máš nejakého kamaráta ktorý sa ti páči a ty jemu a chceš s ním tráviť čas mimo školu, chodiť do kina, von tak prečo by to mal byť v 15tich problém 😉

amelie2017
30. máj 2021

Boze moj, co sa deje v posledne dni? Horsie ako bravo girl

kkovacovak
30. máj 2021

@amelie2017 Bravo už nefunguje tak to musia riešiť tu 😄

amelie2017
30. máj 2021

@kkovacovak idem si asi spravit stranku, este aj zbohatnem 😀😀

katkati
30. máj 2021

Nie je dobre, keď sa deti hrajú na dospelých.

katkamatka7
30. máj 2021

@amelie2017 Veru dobrý nápad 😉 Kým nefungoval mamičkovský portál, hľadali sa odpovede na miestach, kde neskúsená mama bola mimozemšťan.

@patrik591 Je veľmi dobré vytvárať si vzťahy. Od malička s rodičmi, rodinou, blízkymi, spolužiakmi. Vytvárať si aj nové priateľstvá a starať sa o tie, ktoré majú obojstranný význam. Keď si seba predstavíš ako kvet, na začiatku potreboval vodu, slnko. A potrebuje aj teraz. Kvietok vyhnal zelené listy, začína pučať, kvitnúť. Potecha na oko, na zmysly. Neskôr odkvitne, ale prinesie plody. Potrebuje starostlivosť toho druhého. Tak akurát, ani málo, ani príliš veľa. Bez vody a slnka ani nevyrastie. A bude potrebovať aj živiny, aby zakvitol. A druhý kvietok, aby mal plody.

Niekto Ti zakázal mať vzťah s niekým konkrétnym? Počúvaj ho dobre. Ten človek sa Ťa snaží chrániť. Vidí, že začínaš krásne kvitnúť a snaží sa Ťa ochrániť.

patrik591
autor
30. máj 2021

@amelie2017 tak prepáčte ,že som chcel poradiť kamarátovi . A myslel som tým vzťah s dievčaťom lebo on ma 15 a ona 13

patrik591
autor
30. máj 2021

@kkovacovak tak kde to mám písať ? Sú niejaké stránky ohľadom toho ?

patusikk
20. jún 2021

Také detské vzťahy ešte :/ aj keby boli spolu pár rokov tak po strednej by sa rozišli... no treba naberať skúsenosti :D

att123
Odpoveď bola odstránená