icon

Aký máte názor na pani gynekologičku MUDr. Ďurkechovú?

atack
19. feb 2023
atack
autor
19. feb 2023

Zaujímal by ma iba názor na ňu...máte s ňou nejaké skúsenosti ? Ďakujem

zaneta14
Odpoveď bola odstránená
taminka1986
19. feb 2023

@atack skvela a privetiva dr.,bola mi pri porode a starala sa o mna po porode,odbornicka na pravom mieste 🙂 S manzelom boli skveli tandem v ziarskej nemocnici,teraz co viem su v Puchove resp.okoli a tiez spolu

atack
autor
20. feb 2023

@taminka1986 ďakujem už som jej písala...pretože som s prešla zo zlou skúsenosťou čo sa týka pána Korbaša preto by som rada k nej prešla

nikolapie
20. feb 2023

@atack ak sa môžem opýtať akú máte skúsenosť s p. Korba som? Lebo ja mám tiež odchádzala som od neho. Kľudne správa.

atack
autor
20. feb 2023

@nikolapie idem vám napísať

nikushka2012
4. apr 2023

Ja by som k nej nešla ani k jej manželovi... Ja som tiez od Kardoša šla preč a čudujem sa že som toľko čakala... Chodím do Pú a som spokojna a pa i doktorka Krumpová robila na porodnici v PB si otvorila ordináciu v Pú a berie nových pacientov a sňou som bola max spokojná aj pri ošetrovaní aj pri pôrode. Takže za mňa ak mate moznosť pani Krumpová alebo ja mám pani dr Jancovú. Tam ku tejto trojici u Kardoša nikdy...

nikha2809
4. apr 2023

@taminka1986 aj ste ich v ZH zažili?Lebo ja som Durkecha mala možnosť zažiť ako primára a keď som druhý krát otehotnela rodila by som radšej sama v kanáli ako ísť naspäť do zh

taminka1986
5. apr 2023

@nikha2809 haha,ja by som to iste povedala o byvalom primarovi Ďurčenkovi v Bojniciach😂🤭A ano,zazila,oboch. Bolo to ale uz 10r.dozadu.