icon

Detská burza v Púchove

zuzana4990
19. júl 2021
Detská burza  v Púchove
pr3ttygirl
19. júl 2021

@zuzana4990 výborne, už sa na ňu teším takmer rok 😁

denisalv
19. júl 2021

@zuzana4990 prosím ťa ako to tam prebieha? Pridem tam, odovzdám veci, poviem ceny alebo kto určí cenu? A musím to predávať ja či bude tam niekto zodpovedný za predaj? Ďakujem za odpoved. A musím sa dopredu nahlásiť ak chcem veci predávať či stačí prist ten utorok?

nikolapie
19. júl 2021

Aj ja by som rada vedela bližšie info. ☺️

zuzana4990
autor
19. júl 2021

@denisalv burza prebieha tak ze vy si oznacite svoje veci nalepkou na kt. bude vas kod, cislo podla vypisaneho zoznamu a cena.. Vy veci prinesiete, my ich vylozime a po predaji si pridete pre zvyšné veci + zárobok. Snazime sa vzdy dat zvysne veci od jednej maminky do jednej krabice ale zavisi to od toho kolko maminiek pride pomoct 🙂

zuzana4990
autor
19. júl 2021

@nikolapie dobrý večer, prosim pozrite si odpovedna predchádzajúci komentár 🙂

rogerkafedererka
21. júl 2021

@zuzana4990 Dobrý deň, prosím Vás a prijímate aj oblečenie zadarmo? Mám zopár tašiek detských vecí, ktoré nechcem predávať a sú v peknom stave. Ak by to ešte niekomu poslúžilo, bola by som rada. 🙂

zuzana4990
autor
21. júl 2021

@rogerkafedererka dobrý deň, žiaľ po minulých skúsenostiach veci na darovanie neberieme. Velka kopa skaredych veci, medzi nimi sme nasli silonky, mixer, klobuciky na bradavky 🤔🙄😮... A potom sme mali len robotu to dávať do vriec a vyhadzovat... Ak chcete mozeme dat prispevok cez Papucku 🙂

janicka11
24. júl 2021

@zuzana4990 zdravim..da sa este prihlasit?
Kolko veci mozem ponuknut?A este prosim ake veci sa idu predavat detske letne,ci zimne bundy,ci hocico co mozem ponuknut?ak ano mala by som zaujrm poprosim o viac info aj obuv?

zuzana4990
autor
24. júl 2021

@janicka11 prosím pošlite mi číslo do súkromnej spravy, zajtra vam zavolám 🙂