Kde v Púchove nastrelujú bábätkám náušnice?
Ahojte , kde v Púchove nastrelujú bábätkám náušnice? Ale len osobná skúsenosť , nechcem to dať len tak hoci komu
@siska012 Prečo sa takéto barbarské veci robia na Slovensku? Malé dievčatá trpia kvôli úplne zbytočným veciam. Ale keby tu nejaká mamička chcela radu ohľadom novorodeneckej obriezky syna (tak, ako sa to rutinné robí v USA), tak by ste ju tu udupali.
@siska012 bábätku chceš dať nastreliť? Vážne? Zvaz radšej prepichnutie, mojej prepichli v nemocnici ako týždňovej, robia to inak pediatri, bábätku by dom dala jedine tam.
@anonym_77a020 niesom ešte rozhodnutá lebo polovica tvrdí že je lepšie to a ďalšia zase to 🫤 dokonca aj na predporodnom kurze nám odporučili radšej nastreliť
@anonym_77a020 niesom ešte rozhodnutá lebo polovica tvrdí že je lepšie to a ďalšia zase to 🫤 dokonca aj na predporodnom kurze nám odporučili radšej nastreliť
@siska012 Daj prepichnut. Mam dierku prepichnutu aj nastrelenu. Nastrelena daaaavno zarastla. Prepichnuta stale funguje.
Nastrelenie je rýchlejšie, bez krvi, je to sekunda, len to cvakne troška plač a mala ani nevie .. určite som za nastrelenie a odporúčam všetkými 10timi kozmetický salón Kiara v belusi, boli sme s oboma babami a super prístup 😊

@siska012 bábätku chceš dať nastreliť? Vážne? Zvaz radšej prepichnutie, mojej prepichli v nemocnici ako týždňovej, robia to inak pediatri, bábätku by dom dala jedine tam.