Najlepšie fitko v Púchove
Čaute do ktorého chodíte cvičiť ? odporucte ďakujem
a nie su tam len dve? 😀 mala som odtial kamaratku, a ta bola varena-pecena v pepek gyme, ale ani neviem, ci to este funguje 🙂
@balaskovae funguje len tam býva strašne moc ľudí 🥹 ale tak asi budem chodiť tam jedine
@balaskovae funguje len tam býva strašne moc ľudí 🥹 ale tak asi budem chodiť tam jedine
@anonym_autor Pepek, zauko a v šport Aqua. A všade záleží v akom čase ideš cvičiť. Doobeda (aj cez víkend) sú tie fitka prázdnejšie, poobede a večer je tam plno.
@anonym_autor Pepek, zauko a v šport Aqua. A všade záleží v akom čase ideš cvičiť. Doobeda (aj cez víkend) sú tie fitka prázdnejšie, poobede a večer je tam plno.
@anonym_013527 chodím aktuálne do sport aqua ale keď vidím v akom stave to tam je , z 6 pásov až 1 ide.. začína ma to odrádzať ten stav tých strojov
@anonym_013527 asi vyskúšam zauko vďaka
@anonym_013527 asi vyskúšam zauko vďaka
@anonym_autor za mňa najpríjemnejšie je zauko 🙂
@anonym_autor za mňa najpríjemnejšie je zauko 🙂
@anonym_013527 vyskúšam vďaka len rozmýšľam kde pichnem auto ( nemám parkovacku ) 😂
@anonym_autor Alexandra hotel menšie a nebýva moc ľudí
@anonym_autor Alexandra hotel menšie a nebýva moc ľudí
@palinohavino to ani netuším kde je 🤔 vieš mi poslať nejaké fotky? Alebo link?
@palinohavino to ani netuším kde je 🤔 vieš mi poslať nejaké fotky? Alebo link?
@anonym_autor https://www.alexandrahotel.sk/sk/wellness-fitne...

a nie su tam len dve? 😀 mala som odtial kamaratku, a ta bola varena-pecena v pepek gyme, ale ani neviem, ci to este funguje 🙂