icon

Skúsenosti s MUDr. Krumpovou

jamacka
19. mar 2025

Ahojte chcem sa len spýtať nemáte niekera skúsenosť s doktorku Krumpovu v Puchove?
Dlho sa snažíme s manželom o bábo, prvý krát sme prišli on v 13tyzdni,vtedy som ale mala kiahne,tak sme mysleli,že preto babetku prestalo biť srdiečko,musela som ísť na kyret.Teraz sa nám podarilo po roku aj niečo, akurát som v 7t+2dni a doktorka mi povedala,že plod nerastie a nevidí ani srdiečko, vraj ma plod len 2mm.Bola som aj pred týždňom na kontrole vtedy som mala 6+1 a plod mal aj vtedy 2mm,čiže po týždni vôbec nepodrastol.
Máte niekera skúsenosť s túto doktorku a pomohla vám aj po opakovaných potratoch úspešne otehotniet a donosit dieťatko?Ďakujem za odpovede.

svetlonos
19. mar 2025

@jamacka
neviem ci pomaha v takýchto prípadoch ale je veľmi kompetentná, mila autorka dôsledná. Chodi ku nej kamaratka a je veľmi spokojná. Keby byvam v Púchove, určite by som kúpnej chodila.
Zavolaj jej a priamo sa jej opýtaj. Drzim vám palce nech sa vám čoskoro podarí mat babätko 🤎

maya_hi
24. mar 2025

@jamacka máš urobené vyšetrenia na zrážanlivosť krvi? Trombofilný stav je dnes dosť bežný jav ale stále nie bežne zisťovaný pri opakovaných stratách 🫤

izara
26. mar 2025

@jamacka skúste sa objednať do nejakého centra kde majú lepšie podrobnejšie kvalitnejšie ultrazvuky. Samozrejme za to platí ale myslím že stojí vyskúšať. Ja k p.doktorke nechodím mám inému lekárky ale na podrobný ultrazvuk v 12 týždni som bola v ZA u dr. Babka, prípadne v TN je Cegys zavolať opýtať sa objednajú vás a budete mať aj názor iného lekára.

izara
26. mar 2025

@jamacka tehotenstvo začína až keď doktorka potvrdí akciu srdiečka dovtedy to môže byť hocičo 🥺 snáď sa vám to vyrieši a čoskoro budete mať bábätko 🥰 držím palce silno