Adventný veniec
Ahojte ženy môžte mi pomôcť 🙏 od včera nemôžem urobiť vianočný veniec nemám žiadnu predstavu že ako bude vyzerať a že ako mám ozdobiť ozdoby mám ale či je dobré či môže byť tak alebo iné 🤦 mám iba podlahový polystyrén môže byť

@patuska00 daniela2202 ti poslala pekne vyzdoby, ak ti nepojde viazanie, tak to urob tak, ako na obrazkoch ;) je to jednoduchsie a to isto zvladnes aj bez zrucnosti.
ked na taketo veci nie si zrucna, nechapem ze sa vobec pustat do toho. Kup si jeden svietnik na 4 sviecky, kazdy rok ho vytiahnes, vetvy/ozdoby das dookola, alebo do vazy. A mas to vybavene. Nepodpalis dom a nebudes zabijat cele dni majstrovanim.
Vetvicky vies aj poskracovat a zapichvoat len take kratke, lenze ono lepsie je asi najst nejaky vzor a opakovat podla toho ked si to nevies predstavit 🙂
@patuska00 stuhy neprepichnes cecinou. Takto to trošku uprav a nahusto namotaj čečinu.nemas doma 4 klince? Voľakedy neboli držiaky na sviečky, nad sporákom som nahriala klinec a zospodu pichla do sviečky. Daj si na radiátor usušiť plátky jablka alebo citrónu, pomaranča, nejakú maslicku z motuza a máš to
https://peknebyvat.sk/ako-si-vyrobit-vianocny-a...
a miesto toho slamenneho tam das ten tvoj polystyren
@patuska00 celkom dobre to vypalilo 🙂
Normalne sa mi nechce verit, ze to je od toho isteho cloveka😃😃😃ja som rovnako nechopna a skusam kazdy rok a kazdy rok je to otras.
@majlo1234 napis aj ty na buduci rok :D
@filodendron mne by urcite nepomohli taketo rady😃sak ja viem, ze to do kirhu treba a omotat…a nakoniec to vyzera jak z chranenej dielne. Uz som kupila taky jednoduchy znovupouzitelny a kaslem na ti
@filodendron to sú z minulého roka tie sviečka ale zajtra ich kúpim nove

@daniela2202 hmmm ďakujem a zas iné už fakt neviem dva dni nemôžem dorobiť🙄