Ako zužitkovať staré dovolenkové magnetky?
ahojte. mam kopec magnetiek od priatelov, rodiny… z miest kde som nebola. co s tym?? nejako ma to nebavi uz. ine su tie ktore som si priniesla ja.
nemate nejaky napad co s tym ako to zuzitkovat??
A presne pre to nenosim magnetky druhym ludom z mojej dovolenky. Na co sa maju oni pozerat na pamiatku z miesta, kde neboli? Nosime len sebe a ak dostanem od niekoho, tak po par tyzdnoch vyhadzujem.
@anonym_autor darovat spolu s hrackami do detskeho domova
Ak by si ich nechcela veľmi rada ich od teba prijmem. Ja som maniak na magnetky 😍 úplne jedno či som tam bola alebo nie
Mam ich vycapene na celej chladničke 🙈
@anonym_c95a45 detsky domov je čo? Skladisko haraburd, ktoré ľudia nepotrebujú?
@anonym_c95a45 detsky domov je čo? Skladisko haraburd, ktoré ľudia nepotrebujú?
@anonym_da7f76 ak ludia nepotrebuju hračku, oblečenie, knižku, hru, môžu dať do smetí. Alebo môžu premyslieť, či náhodou nebude vhodná pre niekoho, kto nemá vela penazí a možností, napríklad:
https://www.charita.sk/dobredarcovstvo/
... alebo nazývaš deti haraburdami? ony za to nemôžu, že ich rodičia "nepotrebuju".
@anonym_da7f76 ak ludia nepotrebuju hračku, oblečenie, knižku, hru, môžu dať do smetí. Alebo môžu premyslieť, či náhodou nebude vhodná pre niekoho, kto nemá vela penazí a možností, napríklad:
https://www.charita.sk/dobredarcovstvo/
... alebo nazývaš deti haraburdami? ony za to nemôžu, že ich rodičia "nepotrebuju".
@anonym_c95a45 dosť trápna odpoved
@anonym_c95a45 dosť trápna odpoved
@anonym_da7f76 tak daj lepšiu ty - nikdy si nič do detského domova nedaroval, všetko len na smetisko? šaty nedávaš na charitu, na smeti dávaš?
@anonym_da7f76 tak daj lepšiu ty - nikdy si nič do detského domova nedaroval, všetko len na smetisko? šaty nedávaš na charitu, na smeti dávaš?
@anonym_c95a45 daroval som, ale veci, ktoré sa im zídu, nie ktoré mne doma zavádzajú
@anonym_c95a45 daroval som, ale veci, ktoré sa im zídu, nie ktoré mne doma zavádzajú
@anonym_da7f76 a nemôže byť aj aj?je malo odpadu a smeti na svete? nesmie sa nič v dobrom stave už znovu použiť inym človekom?
poriadne čitaj: https://www.rehracky.sk/cms/28033-o-nas-a-ako-t...
https://charitatt.sk/nase-sluzby/siet-pomoci/20...
.... nepíšu, že to nesmie byť niečo v dobrom stave, čo už nie je pre nás ale môže sa použiť
nemáš argumenty, len zas asi napíšeš bez logiky, že "trápna odpoved".
@anonym_da7f76 Chystáte sa pretriediť a vyhodiť hračky? Nevyhadzujte ich a pošlite nám ich. V rámci tohoto projektu, zhromažďujeme už nepotrebné hračky a ponúkame ich ďalším deťom za symbolickú cenu. Všetci tým získame. Hračky sú od toho, aby robili radosť deťom. Ako rodičia dobre vieme, aké nákladné je zaobstarať deťom hračky. Je celkom zbytočné, aby boli vždy nové. Vieme, koľko je medzi ľuďmi hračiek, s ktorými sa nikto nehrá. Ľudia, ktorí sa nám ozývajú, majú spoločné to, že chcú, aby hračky našli svoje deti, ktoré sa s nimi zase budú hrať. Venujte nám nevyužité hračky a nakúpte si reHračky. A takto stále dookola...
@anonym_da7f76 a nemôže byť aj aj?je malo odpadu a smeti na svete? nesmie sa nič v dobrom stave už znovu použiť inym človekom?
poriadne čitaj: https://www.rehracky.sk/cms/28033-o-nas-a-ako-t...
https://charitatt.sk/nase-sluzby/siet-pomoci/20...
.... nepíšu, že to nesmie byť niečo v dobrom stave, čo už nie je pre nás ale môže sa použiť
nemáš argumenty, len zas asi napíšeš bez logiky, že "trápna odpoved".
@anonym_c95a45 ty máš asi nejaké iné problemy a škoda debatovať
@anonym_c95a45 ty máš asi nejaké iné problemy a škoda debatovať
@anonym_da7f76 vidiš, zase nemáš argument, iba osobný utok.
Chystáte sa pretriediť a vyhodiť hračky? Nevyhadzujte ich a pošlite nám ich. V rámci tohoto projektu, zhromažďujeme už nepotrebné hračky a ponúkame ich ďalším deťom za symbolickú cenu. Všetci tým získame. Hračky sú od toho, aby robili radosť deťom. Ako rodičia dobre vieme, aké nákladné je zaobstarať deťom hračky. Je celkom zbytočné, aby boli vždy nové. Vieme, koľko je medzi ľuďmi hračiek, s ktorými sa nikto nehrá. Ľudia, ktorí sa nám ozývajú, majú spoločné to, že chcú, aby hračky našli svoje deti, ktoré sa s nimi zase budú hrať. Venujte nám nevyužité hračky a nakúpte si reHračky. A takto stále dookola...
@anonym_c95a45 prosím len nie magnetky do detského domova-aktualne už centra pre deti a rodiny. K čomu tie magnetky deťom pomôžu? Tie deti potrebujú niečo úplne iné. V jednom CDR pracujem, sme síce vdacni, keď ľudia niečo deťom donesú, ale len málo z tých darovanych veci je reálne použiteľných pre deti. A potom nevieme, čo s tými vecami ďalej.
vyhodila som, neekologicke, viem.
Ja som zachytila na FB, ze tam to ludia aj predavaju. Len neviem,ze kolko ich realne dotycny preda, ci je to o vobec zaujem. Ja si magnetky nosim, pre seba a ak viem, ze niekto ich zbiera a chce aj take, kde nebol. Ale kamaratom to nenosim, na co. Ja som bola nedavno v Dansku a tam jedna magnetka vysla na nejakych 7 EUR v prepocte, cize ziadny lacny par centovy spas, co mozes potom vyhodit. Mne tiez kamarati nosia, aj kde som nebola a nemam s tym problem.
Ako tu uz zaznelo, je to neekologicke, ale tiez vyhadzujem.. Nikdy nepochopim, co vedie ludi kupovat inym ludom magnetky zo svojej dovolenky 🤔
My sme darovali do skoly, majú vela magnetickych tabul po chodbach, v triedach, na vykresy,pytali aj do druziny, potom som videla ze nimi mali popripinane prace v triede.
Ako tu uz zaznelo, je to neekologicke, ale tiez vyhadzujem.. Nikdy nepochopim, co vedie ludi kupovat inym ludom magnetky zo svojej dovolenky 🤔
@wilkova no tak ty musíš byť veľmi nechápavy človek.
@anonym_autor daj na bazos alebo fb inzerat. Mozno si ich nejaky zberatel vezme.
Baby a ked mam vela dioptrickychřˇ ramov? Kam ich darovat?
@wilkova no tak ty musíš byť veľmi nechápavy človek.
@anonym_b46448 Tak mi to vysvetli. Clovek ide na dovolenku, sam, s kamaratmi, s rodinou...a donesie inemu cloveku magnetku z daneho miesta. Co s tym ma obdarovany urobit?
Ako velmi sa ta moj nazor na magnetky musel dotknut, ked si ma oznacil/a za nechapavu? Ja som ta nim urazila?
Baby a ked mam vela dioptrickychřˇ ramov? Kam ich darovat?
@uglybetty1234 zbierajú ich často charity, napr. FENIX tusim pre Afriku, Detský domov Istebne a iné.
moja švagriná pracuje v družine, tak som jej dala plnú krabicu, aby dala deťom za odmenu
@anonym_b46448 Tak mi to vysvetli. Clovek ide na dovolenku, sam, s kamaratmi, s rodinou...a donesie inemu cloveku magnetku z daneho miesta. Co s tym ma obdarovany urobit?
Ako velmi sa ta moj nazor na magnetky musel dotknut, ked si ma oznacil/a za nechapavu? Ja som ta nim urazila?
@wilkova ved ty sama si napísala ze to nikdy nepochopís , tak co iné som mala nato povedať? Je to proste taka tradícia priniesť magnetky z dovolenky.
@wilkova ved ty sama si napísala ze to nikdy nepochopís , tak co iné som mala nato povedať? Je to proste taka tradícia priniesť magnetky z dovolenky.
@anonym_b46448 Takze, ked napisem, ze nechapem dovodu, preco nosit inym ludom magnetky zo svojej vlastnej dovolenky, tak je podla teba v poriadku napísat mi vseobecne, ze "musim byt velmi nechapavy clovek"?
O.k., zaujimave.
A odpovies mi na otazku, co ma obdarovany s cudzimi magnetkami z cudzích dovoleniek robit?
@anonym_autor https://cestavon.sk/venuj-materialny-dar/
tu chceli magnetické rybky

@anonym_autor sestra mi nedavno spominala, ze jedna baba to vyriesila tak, ze si ich dala na sposob obrazu zaramovat a zavesila na stenu.