Čo nové by ste prijali na ,,trhu" pre deti?
Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂 čo vám chýba na “trhu” pre detičky alebo čo nové by ste prijali ?
@sissy27 dakujem 🙂
Nic vsetkeho je prebytok a ja uz mam realne obavy o zdravy usudok ludi a o stav nasej planety
@marca12 ďakujem 🙂
Súhlasím s komentármi vyššie, všetkého je prebytok s keby toho bolo o polovicu menej, stále by bolo nazvyš. Čo si ale myslím, že chyba mnohym mamičkám, je milujúci s starostlivý partner a otec deti, čas pre seba a svoje koníčky a možnosť sebarealizácie vo forme nejakej prace s príjmom . Ja toto všetko našťastie mám, ale aspoň v mojom okolo vnímam, že toto sú najčastejšie problémy mamičiek, ktoré by chceli zmeniť
Peniaze😂😂
Ked uz je vsetkeho taky prebytok, bolo by asi treba vymysliet nieco, co nebude prebytok podporovat, ale co bude skor podporovat napriklad recyklaciu, atd.. alebo potom nieco, co nebude vytvarat odpad.
Inak napadlo mi, ze pri dcerke ked som zacinala s prikrmami, ja by som si kludne tie prikrmy dala donasat donaskou, ze presne jedalnicek, ze dneska 10g mrkvy pucenej, zajtra 10g zemiaku, vsetko robene z bio surovin, idealne sezonnych.. neskor kasicky z celych zrn.. ale tak ja som extra pohodlna asi :D lebo co tu mame donasku jedla "co jedia zdrave deti", tak to je oficialne az od 3r, to uz su take hotove jedla, podla mna sice aj od roka v pohode. Ale no to uz som asi dosla k inej teme 🙂
Chceš know how zadarmo? Keď nemáš vlastný nápad a vzťah k tomu, tak to radšej ani nerob.
@dopolbokaodrata Tvoju radu si nevezmem ďakujem
@lucyluv ďakujem veľmi pekne 🙂 konečne aj niečo k téme a nie odveci
,,,vývarovňu,, kde by varili jedla vhodné pre deti, napríklad podľa vzoru ,, čo jedia zdravé deti,,. Keď naozaj nemám navarené lebo sedím celé doobedie s dieťaťom u lekára, ale chcem mu dopriať plnohodnotný, výživný obed určite by som niečo také využila.
Pamatam si, ze ako deti sme s rodicmi chodili 1x tyzdenne na cvicenie pre rodiny. Bolo so skvele, vzdy nas bola plna telocvicna, cvicili sme jednoduche cviky s vlastnou vahou a vrcholom bol zaverecny tanec kaci-kaci-kacicky.
Zial, nic take uz nefunguje, a aj v materskych centrach je to skor o mamickach a detoch, nie o celej rodine.

Osobne si myslím, že trh je doslova presýtený kadejakými nezmyslami pre deti a posledné čo potrebujú je ďalší “skvelý nápad” ktorý im vytiahne peniaze z vrecka. Mnohé by potrebovali zdravý sedliacky rozum, ale to sa kúpiť nedá 😃