Personalizované bábiky
Zdravím, práve čítam knihu kde slečna vyrába personalizované bábiky a strašne sa mi ten nápad zapáčil. Viem, že existuje veľa ľudí, ktorí ich šijú, mňa skôr napadlo skupovať staré bábiky, ktoré už nikto nechce a pretvoriť ich, premaľovať. Nie ako zárobok, skôr hobby s tým že by som ich potom posunula záujemcom, možno aj zadarmo, len za poštovné. Myslíte, že by o to bol záujem? Prípadne viete poradiť aké farby používať aby na tváričke zostali? Vždy ma bavilo tvoriť, šiť a maľovať a toto mi príde ako krásna kombinácia toho všetkého. Pre niekoho to bude určite zbytočnosť, čo myslíte?
tiez ta podporujem v tomto napade, znie to velmi pekne ♥
ja by som nieco take doma nechcela. Ked si spomeniem na annabelle a podobne horory 😅😅😅
ja by som nieco take doma nechcela. Ked si spomeniem na annabelle a podobne horory 😅😅😅
@evcagabi a potom sú tu taký ako ja, ktorá si vyrobila Annabelle napodobeninu :D Samozrejme to nikomu nenútim ale ďakujem za názor 🙂
@evcagabi a potom sú tu taký ako ja, ktorá si vyrobila Annabelle napodobeninu :D Samozrejme to nikomu nenútim ale ďakujem za názor 🙂
@marryliese Jéj, ukážeš prosím foto? Som babikár 😊 Milujem svet bábik a tvorenie tohto druhu.
@marryliese Jéj, ukážeš prosím foto? Som babikár 😊 Milujem svet bábik a tvorenie tohto druhu.
@tripetta tá annabelle bola len taký starý bavlnkový pokus. Ale vyskúšala som Mŕtvu nevestu a celkom zožala úspech 🙂
@marryliese prepáč mi, zľakla som sa jej. Ukázala som fotky dcére a takisto povedala jasné NIE.
Myšlienka veľmi pekná aj čo sa recyklácie týka, ale trošku jemnejší vkusnejší prerod vhodný pre citlivú dušu malého dievčatka. 🙏
@marryliese prepáč mi, zľakla som sa jej. Ukázala som fotky dcére a takisto povedala jasné NIE.
Myšlienka veľmi pekná aj čo sa recyklácie týka, ale trošku jemnejší vkusnejší prerod vhodný pre citlivú dušu malého dievčatka. 🙏
@fineta táto bábika nie je určená pre deti, bude u mňa na poličke keďže je z filmu, ktorý mám rada a nie je určená na hranie nakoľko je krehká kvôli dorábanej ruke atď. Mám toľko rozumu aby som toto neponúkala malým dievčatkám :D Neskôr možno skúsim Krásku alebo Snehulienku, toto bol prvý výstrel čisto pre moje potešenie.
@fineta táto bábika nie je určená pre deti, bude u mňa na poličke keďže je z filmu, ktorý mám rada a nie je určená na hranie nakoľko je krehká kvôli dorábanej ruke atď. Mám toľko rozumu aby som toto neponúkala malým dievčatkám :D Neskôr možno skúsim Krásku alebo Snehulienku, toto bol prvý výstrel čisto pre moje potešenie.
@marryliese super, to áno. Držím päste a nech Ťa chuť neopúšťa. 😊

Ja osobne si myslim, ze je to velmi pekny napad 🙂