Stabilizačný vankúšik do autosedačky +opora hlávky.
Ahojte mamičky. Mám na vás prosbu. Hľadám dve mamičky, ktoré by sa podujali otestovať moje výrobky. Predala som ich už dosť, nemám negatívnu odozvu. Ale potrebujem vedieť úplne do detailov, čo by ste po prípade na mojich výrobkoch ešte vylepšili. Čokoľvek, aj maličkosti,detaily. Ako protihodnota vám zostanú moje vecičky. Ak má niektorá z vás záujem,prosim napíšte vek dieťatka. Vankúšiky vyrábam vo viacerých veľkostiach.

@danielle65 tie co idu cez celo su zial nebezpecne 😔
@trinneo super. Ďakujem za dôveru. Napíšte mi prosím potom, do dvoch týždňov svoj názor. Ale pravdivý, aj keď bude kritika. Mne to nevadí, potrebujem vedieť naozaj či predávam dobrú a hlavne bezpečnú vecičku. Pošlite mi prosím vašu adresu.
@danielle65 https://csftl.org/non-regulated-products/
nielen tie cez celo, ale aj tie vankusiky nie su bezpecne. sedacka je navrhnuta pre co najvacsie bezpecie, testovana v crashtestoch ale nerata s tym, ze je tam nieco poz hlavu dietata alebo cez celo pridane, co moze ovplyvnit dynamiku telicka a sedacky pri nehode
@meluela ďakujem za názor, veľmi si ho cením. Viete maminky stále pýtajú tento tovar, a ja stále premýšľam ako ho zdokonaliť. Posielajú mi fotky s ovisnutou hlavičkou, je to zlé. Tak som začala všívať do popruhu gumičku. Nechcem predávať niečo, čím by som mohla pripadne ublížiť.
@danielle65 ahoj ešte robíte tue vankusiky

Rada by som ich vyskúšala, pretože presne nad niečím takýmto som uvažovala pre svoju dcérku - 9 mesiacov.