icon

Vianočný snehuliak z plastových pohárov

patuska00
14. nov 2022

Ahojte ženy niekto už skušala snehuliak z plastových pohárov lebo ja som si kúpila aj zosivacku a mám aj pohárov ale tie veľké a nedobre sa mi robí možno je tá zosivacku chybná alebo...

Strana
z2
danica2711
14. nov 2022

@patuska00 neblázni, toto je čistý des, nápad tvojho manžela je oveľa lepší

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
merlinja
14. nov 2022

@elizabet173 verím, že si čítala aj môj prvý príspevok :o) Ona chce, ona sa rozhodne. Tak ako píšeš každý má iný vkus.... Teraz idem všetci prírodné vetvičky, lebo niekto chce, resp. to považuje za naj..... Už fakt myslím stačilo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
evica17
14. nov 2022

@jabadabadu nevysvetlil niekomu kto nechce. Veľa ludi sa pozerá na veci cez peniaze, že však kúpim,stojí to len tri eurá , ale nepozerajú na tú ekologickú stránku veci,a či to naozaj potrebujú. A preto tu nikdy nebude lepšie. Lebo vrchol ekológie pre niektorých ľudí je že recyklujú, že to robia mega vec pre prírodu. Ona si urobí snehuliacika a potom to zrecykluje do plastov.ziadny problém,príroda spokojná
@patuska00 osobne by som si urobila dekoráciu snehuliaka z naozajstného snehu už keby veľmi chcem. Nemusí to byť n Vianoce, ale potom cez zimu, budete mať aj zážitok s rodinkou. Toto mne osobne príde nevkusné,gycovite.

petulda333
14. nov 2022

A co toto?

petulda333
14. nov 2022

Inak teraz v tescu maju nafukovacieho za 30e,to nie je vela a vydrzi dlhsie urcite. Tych poharov ti bude treba vela a tiez to nebude az tak lacne

petulda333
14. nov 2022

A mne sa paci aj take nieco,do toho dat este svetielka

petulda333
14. nov 2022

Tak v tescu 37e som sa sekla,ma 180cm

merlinja
15. nov 2022

@elizabet173 myslím

merlinja
15. nov 2022

@jabadabadu neviem, kde si na tie bláboly akože prišla z mojich príspevkov, som rada že si ma takú sprostú poučila ako to funguje v prírode, díkičko!!! Vďaka tebe viem, že už sprostá nezomriem. A ten Aliexpres si odpusti, ak ty nakupuješ nejaké plastové sračky na ňom tak nesúď mňa..... Autorka sa pýtala, že ako to urobí, nie či my s tým súhlasíme, či sa nám to páči a pod. snažila som sa jej poradiť nie ju hejtovať aký má vkus, a pod. tak už ma prosím neoznačuj ak budeš mať potrebu tento môj koment ešte okomentovať. V pohode si vylej dušu, ale nepouži môj nick!

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
patuska00
autor
15. nov 2022

@jabadabadu ak je to gýč ja sviňa kľudne tebe sa nemôže páčiť to isté čo aj mne a ekológii myslím že každý vie recyklovať plasty a ták...a ja deti ešte nemám tak neviem koho naučím tak dojebat ako si napísala iné slove niesu veď sme slušne nie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
patuska00
autor
Autor odpoveď zmazal
patuska00
autor
16. nov 2022

@jabadabadu A čo ty vadi?a ako som napísala po taliansky niekedy aj písmenká preskakuje áno budem si izivať svojho snehuliakaa ten zbytok sa staraj o seba.

evica17
16. nov 2022

@patuska00 najlepšie pre prírodu je nevytvarat zbytočný odpad. A nie iba recyklovať, a ešte k tomu odpad,ktorý vôbec nemusel vzniknúť,lebo to nie je nutné a potrebné. Ekológia a šetrenie životného prostredia je viac ako len recyklovať

martinkamly
23. sep 2024

@patuska00 koľko cca pohárov ste minula ?

patuska00
autor
23. sep 2024

@martinkamly no práve sme ani nerobili keď si pamätám 😅

Strana
z2