Vianočný snehuliak z plastových pohárov
Ahojte ženy niekto už skušala snehuliak z plastových pohárov lebo ja som si kúpila aj zosivacku a mám aj pohárov ale tie veľké a nedobre sa mi robí možno je tá zosivacku chybná alebo...
@elizabet173 verím, že si čítala aj môj prvý príspevok :o) Ona chce, ona sa rozhodne. Tak ako píšeš každý má iný vkus.... Teraz idem všetci prírodné vetvičky, lebo niekto chce, resp. to považuje za naj..... Už fakt myslím stačilo.
@jabadabadu nevysvetlil niekomu kto nechce. Veľa ludi sa pozerá na veci cez peniaze, že však kúpim,stojí to len tri eurá , ale nepozerajú na tú ekologickú stránku veci,a či to naozaj potrebujú. A preto tu nikdy nebude lepšie. Lebo vrchol ekológie pre niektorých ľudí je že recyklujú, že to robia mega vec pre prírodu. Ona si urobí snehuliacika a potom to zrecykluje do plastov.ziadny problém,príroda spokojná
@patuska00 osobne by som si urobila dekoráciu snehuliaka z naozajstného snehu už keby veľmi chcem. Nemusí to byť n Vianoce, ale potom cez zimu, budete mať aj zážitok s rodinkou. Toto mne osobne príde nevkusné,gycovite.
Inak teraz v tescu maju nafukovacieho za 30e,to nie je vela a vydrzi dlhsie urcite. Tych poharov ti bude treba vela a tiez to nebude az tak lacne
@elizabet173 myslím
@jabadabadu neviem, kde si na tie bláboly akože prišla z mojich príspevkov, som rada že si ma takú sprostú poučila ako to funguje v prírode, díkičko!!! Vďaka tebe viem, že už sprostá nezomriem. A ten Aliexpres si odpusti, ak ty nakupuješ nejaké plastové sračky na ňom tak nesúď mňa..... Autorka sa pýtala, že ako to urobí, nie či my s tým súhlasíme, či sa nám to páči a pod. snažila som sa jej poradiť nie ju hejtovať aký má vkus, a pod. tak už ma prosím neoznačuj ak budeš mať potrebu tento môj koment ešte okomentovať. V pohode si vylej dušu, ale nepouži môj nick!
@jabadabadu ak je to gýč ja sviňa kľudne tebe sa nemôže páčiť to isté čo aj mne a ekológii myslím že každý vie recyklovať plasty a ták...a ja deti ešte nemám tak neviem koho naučím tak dojebat ako si napísala iné slove niesu veď sme slušne nie.
@jabadabadu A čo ty vadi?a ako som napísala po taliansky niekedy aj písmenká preskakuje áno budem si izivať svojho snehuliakaa ten zbytok sa staraj o seba.
@patuska00 koľko cca pohárov ste minula ?
@martinkamly no práve sme ani nerobili keď si pamätám 😅

@patuska00 neblázni, toto je čistý des, nápad tvojho manžela je oveľa lepší