icon

Výroba ekologických kapsúl do umývačky a práčky

olivka0216
6. jún 2025

Ahojte, je tu niekto, kto si doma sám vyrába kapsule do umývačky? Rada by som prešla na bio eko. Otvorím umyvačku a hrozne smrdí. Samá chémia. Kapsule od Jari nie sú zlé, no je to chémia.

To isté hladam aj do práčky. Svokra mi teraz nedávno dala Ariel na 100 praní. Super... Len proste je to chémia. Aj pred tým som ju používala, no teraz som sa rozhodla, že chcem ísť prirodnejšou cestou. Ďakujem za odpovede.

zmrzlinka2021
6. jún 2025

@olivka0216 skús kapsule z Lidl, tie vôbec nesmrdia

olivka0216
autor
6. jún 2025
@zmrzlinka2021

@olivka0216 skús kapsule z Lidl, tie vôbec nesmrdia

@zmrzlinka2021 ďakujem, no aj tam je chémia. Ide hlavne o tú. ❤️

20erika07
6. jún 2025
@olivka0216

@olivka0216 ja pokukujem po výrobkoch DODOVA DOMACNOST , kukni tam. Aj na fb ma pozitívne ohlasy . Ale ja som ešte neskusala

cimage
6. jún 2025

Ja si robim sliz na pranie. Samozrejme nevyperie vsetko na 100%, ale nepotrebujem rozjasnovace a ine chemicke koktejly. Na nete su rozne recepty, treba skusit co najlepsie vyhovuje tvojej pracke, vode, atd. Dava sa tam len mydlo na pranie, krystalicka soda a voda.

froneet
7. jún 2025

Uklid pro klid instagram

martinmmartin
8. jún 2025

Na tomto mieste zneuzijem Temu na propagandu proti samorozpustnym obalom kapsuli- velmi prakticke ano lenze v cistickach potom robia absolutnu katastrofu ked vytvoria na hladine z tych polymerov film a bakterie sa udusia . Je to dnes velmi velky problem a furt horsi.... a ide to do penazi krore potom platime zas vo vodnom a stocnom

ekira1
19. jún 2025
@olivka0216

@olivka0216 kúpiť eko prostriedky? Aj čapovaná drogéria má super eko výrobky, frosh, cleanly.. domáce by som do umývačky nedávala, sóda tak dobre neodmastí. Na pranie buď slyz ( mydlo na pranie, sóda na pranie, voda), alebo prášok na biele prádlo ( nastrúhane mydlo na pranie, sóda na pranie, perkarbonát, taed).