Ako správne pripraviť králika na masle?
Ahojte prosím vás môžem pre dcéru opiect králika len tak na masle na panvici ? Este som nerobila králika ale skrz novú diagnózu musíme nové veci papať
..
@anonym_autor králika na masle nerob. Uvar z králika dobrú polievku. Mäsko bude mäkké ako píše @euka210
Upec v trube prikryte na 150 stupnoch tak dve tri hodky, bude makucke a zostane stavnate 😉
My mame najradsej peceneho v rure. Maslo, vela cesnaku a slaninka. Podlejem trochou vody, peciem vacsinu casu pod alobalom, je to chude masko, aby sa nevysusilo.
@anonym_autor králika na masle nerob. Uvar z králika dobrú polievku. Mäsko bude mäkké ako píše @euka210
@markusrasford potrebujem to dcére ako hlavné jedlo
@markusrasford potrebujem to dcére ako hlavné jedlo
@anonym_autor ako ja ti rozumiem. Uvareného králika môžeš podávať ako hlavne jedlo s prílohou. Ja by som ho po uvarení podusil a podával
Ahoj, ja robím cca podľa receptu (pripojím link), len po vybratí z marinády každý kus rozporcovaného králika obalím plátkami slaniny a tak dám zapekať. Do pekáča (na králika) nalejem aj marinádu, v ktorej bol cez noc, zakryjem alobalom a pečiem takmer domäkka. Pred koncom odkryjem, aby sa pekne zapiekol.
https://nanicmama.sme.sk/hlavne-jedla/kralik-pe...
Ďakujem všetkým ❤️
@sonica 2-3h?...ta co si. Ked je mlade, staci 1h...zakryte a potom odkryt. Mame domace kraliky, robim trochu dlhsie ako kuracinu, resp.vyskusam ci je makke.
@euka210 ano dve hodky, lebo robis na nizkej teplote, ja kludne necham aj len 140 stupnov, preto dlhsie, ale zato zostane makucke a stavnate... Ak je mlady kratsie, vyskusaj, ja uz ani kura nerobim inak, mlada mi inak nezje, lebo jej to pride suche a tvrde ak ho nepecuem takto... 😉

@anonym_autor ja kralika bud peciem v rure alebo udusim. Je to makke maso, ked je kralik mlady.