Ako urobiť zmrzlinovú tortu?
Ahojte, chcem urobiť zmrzlinovu tortu. Myslela som, že kúpim mix zmrzlín, nechám trochu povoliť a dám do formy. Neskúšal/nerobil niekto? Sa bojím, že keď tu zmrzlinu nechám povoliť sa mi dajak zrazí alebo niečo. Nejaký nápad? Ďakujem
@anonym_autor no teraz vo februári zmrzlinovú tortu? Ja by som takúto gebuzinu nevyrábala.
nema sa preco zrazit. ako sa roztopi, tak isto potom aj zamrzne. skor by som sa obavala toho, ze sa mi jednotlive zmrzliny pomiesaju.
@kolieskova232 musi nechat primrznut jednotlive casti...nie davat vsetky rozmrazene naraz
autorka...mozes urobit doma zmrzlinu...vyborna je zo slahacky,salca a nutely...dalsiu mozes smotanovu s jahodami...vanilkovu...na internete najdes recepty
autorka...mozes urobit doma zmrzlinu...vyborna je zo slahacky,salca a nutely...dalsiu mozes smotanovu s jahodami...vanilkovu...na internete najdes recepty
@kolieskova232 myslela som skôr, že či sa nevyzrazaju kúsky ladu. Dakedy to tak býva keď povolí a dá sa zase do mrazáku. Určite nechám jednotlivé vrstvy zamraziť
@jarmila2010 chcem kúpiť a tak spraviť.
@anonym_9f36ab tak nevyrabaj. naco sa potom ozyvas....
@kolieskova232 myslela som skôr, že či sa nevyzrazaju kúsky ladu. Dakedy to tak býva keď povolí a dá sa zase do mrazáku. Určite nechám jednotlivé vrstvy zamraziť
@jarmila2010 chcem kúpiť a tak spraviť.
@anonym_autor to neviem,niekedy to vie zmrlina urobit,ked ma v sebe vela vody...tie kremove,smotanove by ti to nemali...

nema sa preco zrazit. ako sa roztopi, tak isto potom aj zamrzne. skor by som sa obavala toho, ze sa mi jednotlive zmrzliny pomiesaju.