icon

Ako urobiť zmrzlinovú tortu?

Dnes o 10:28

Ahojte, chcem urobiť zmrzlinovu tortu. Myslela som, že kúpim mix zmrzlín, nechám trochu povoliť a dám do formy. Neskúšal/nerobil niekto? Sa bojím, že keď tu zmrzlinu nechám povoliť sa mi dajak zrazí alebo niečo. Nejaký nápad? Ďakujem

kolieskova232
Dnes o 10:35

nema sa preco zrazit. ako sa roztopi, tak isto potom aj zamrzne. skor by som sa obavala toho, ze sa mi jednotlive zmrzliny pomiesaju.

anonym_9f36ab
Dnes o 10:44

@anonym_autor no teraz vo februári zmrzlinovú tortu? Ja by som takúto gebuzinu nevyrábala.

jarmila2010
Dnes o 10:54
@kolieskova232

nema sa preco zrazit. ako sa roztopi, tak isto potom aj zamrzne. skor by som sa obavala toho, ze sa mi jednotlive zmrzliny pomiesaju.

@kolieskova232 musi nechat primrznut jednotlive casti...nie davat vsetky rozmrazene naraz

jarmila2010
Dnes o 10:56

autorka...mozes urobit doma zmrzlinu...vyborna je zo slahacky,salca a nutely...dalsiu mozes smotanovu s jahodami...vanilkovu...na internete najdes recepty

autor
Dnes o 11:43
@jarmila2010

autorka...mozes urobit doma zmrzlinu...vyborna je zo slahacky,salca a nutely...dalsiu mozes smotanovu s jahodami...vanilkovu...na internete najdes recepty

@kolieskova232 myslela som skôr, že či sa nevyzrazaju kúsky ladu. Dakedy to tak býva keď povolí a dá sa zase do mrazáku. Určite nechám jednotlivé vrstvy zamraziť
@jarmila2010 chcem kúpiť a tak spraviť.

anonym_765f3b
Dnes o 11:48

@anonym_9f36ab tak nevyrabaj. naco sa potom ozyvas....

jarmila2010
Dnes o 20:53
@anonym_autor

@kolieskova232 myslela som skôr, že či sa nevyzrazaju kúsky ladu. Dakedy to tak býva keď povolí a dá sa zase do mrazáku. Určite nechám jednotlivé vrstvy zamraziť
@jarmila2010 chcem kúpiť a tak spraviť.

@anonym_autor to neviem,niekedy to vie zmrlina urobit,ked ma v sebe vela vody...tie kremove,smotanove by ti to nemali...