icon

Čo pripraviť ako zaujímavé pohostenie pre návštevu?

Včera o 11:01

Hľadám niečo fakt zaujímavé, nie klasické jednohubky alebo chlebíčky. Niečo čo bude vyzerať aj dobre a samozrejme aj dobre chutiť. Ďakujem za nápady.

maca1984
Včera o 11:11

Gyros šalát, guacamole, quesadilla, croisanty plnené šunkou, syrom a listovým šalátom.

parvinka0001
Včera o 11:13

Pripnem sa lebo mám pocit že vkuse to isté máme

vierka_z
Včera o 11:20

Ja takmer vzdy spravim male rezniky s chlebikom alebo nejaky salat, natierku. 🙂 Takisto aj to spominane guacamole ma zakazdym uspech, tym rozhodne nic nepokazis.

jaja1979
Včera o 11:40

@anonym_autor plnené tortilly, sushi, jarné závitky v ryžovom papieri, pizza slimáky, plnené slané palacinky,minipizze, syrová roláda, korbáčiky, ...

tundra
Včera o 11:46

@anonym_autor kacacie prsia nakrajane na platky,kuracie prsia napichnute na spajdli,kuracie prsia obalene v slaninke,krkovicka,panenka...

anonym_3f1b5a
Včera o 11:53

Pizza slimaky, male toastiky na styl club sandwich, male croissanty s pestom prosciuttom a mozarellou, chlebicky s avokadovou natierkou a udenym lososom, wafle so slahackou a mascarpone a cerstve nakrajane ovocie, z listkoveho cesta syrove tycinky, domaca limonada

citronove_koliesko
Včera o 11:59

@anonym_autor
Napr.Sushi kolac, navrstvit do tortovej formy, potom sa tak kraja ako torta. Ovocne sushi. Syrove "lizatka" upecene chrumkave kusky syrov, nieco ako velky chips na palicke. Syrove fondue a k tomu kocky peciva, zeleniny.

anonym_856acc
Včera o 12:01

Obložené misy, pizza, chlebicky a jednohubky su top. Za mna ziadne pokusy, salaty, listkove cesto uplne ze neznasam😂
Nieco, z coho si vie kazdy vybrať.

lindous
Včera o 12:42
@anonym_856acc

Obložené misy, pizza, chlebicky a jednohubky su top. Za mna ziadne pokusy, salaty, listkove cesto uplne ze neznasam😂
Nieco, z coho si vie kazdy vybrať.

@anonym_856acc Ja mám tiež pocit, že klasický chlebíček je dnes už to, čo je netradičné a vždy sa poteším takému tomu poctivému "komunistickému" 😀

lindous
Včera o 12:44

Ale aby som aj poradila, tak tieto zemiakové žemličky sú skvelá jednohubka https://www.babickinavolba.sk/recepty-sk/zemiak... a potom ešte syrové guličky z krémového syra obaľované v orieškoch, bylinkách atď s nejakou opečenou bagetkou 🙂

anonym_3fe31d
Včera o 13:42

@anonym_autor Syrová roláda, slonie žradlo ( šalát), rolky z tortilly.

lasona
Včera o 14:39

Ja robím takúto misu

anonym_48046f
Včera o 16:12
@lasona

Ja robím takúto misu

@lasona Vyzerá fantasticky mňam.

catherinah
Včera o 16:30
@lasona

Ja robím takúto misu