Divná vôňa kuracích stehien bez kostí a kože. Čo robiť?
Ahojte, prosím, poraďte. Pečiem kuracie stehná bez kosti a kože a majú takú divnú vôňu. Nie je to klasický smrad pokazeného mäsa, to by som hneď spozanala, ale nie som na to zvyknutá, že ho nejak citiť.. Môže to byť tým, že je mäso bez kostí a kože?? Alebo ho mám radšej vyhodiť?
@anonym_autor vykostene kuracie stehna stále takto smrdia. Ja ich uz kvôli tomu nekupujem
@anonym_2110bb ani ja a pritom som ich mávala rada. Alebo ich zvyknem na celú noc nechať v mlieku
@anonym_autor vykostene kuracie stehna stále takto smrdia. Ja ich uz kvôli tomu nekupujem
@anonym_2110bb ďakujem, to som potrebovala počuť, že je to ok a môžme ich zjesť😀 Ale tiež nabudúce zvážim, či ich znova kúpim...
To neviem kdo kupuje vykostene stehna, to je totalna ekononomicka blbost, staci kupit lacny vykostovaci noz a trva to minutu vykostit a mate stehna za polovicnu cenu plus kozu nakrajate na kocky ochutite date do vzdusnej fritezy a mate perfektne chrumkave cipsy😀
@anonym_2110bb to fakt? Mne práveže smrdí tá koža
To neviem kdo kupuje vykostene stehna, to je totalna ekononomicka blbost, staci kupit lacny vykostovaci noz a trva to minutu vykostit a mate stehna za polovicnu cenu plus kozu nakrajate na kocky ochutite date do vzdusnej fritezy a mate perfektne chrumkave cipsy😀
@anonym_8ab027 objednala som ich z Tesca, lebo boli v akcii😅 Bežne ich nekupujem.
dobre že som ich nekúpila ako tam čítam..aj ja som sa po nich obzerala 😄 lebo bežne kupujem klasicke nie tieto vykostence a tie mi v živote nesmrdeli.Tieto vykostene som ešte nikdy nekupovala