icon

Domáca granola: Ako ju pripraviť v teplovzdušnej fritéze?

Dnes o 11:50

Ahojte, robili ste si uz niekto domacu granolu/musli v horkovzduske? Ak ano, podelite sa o recept? Ide mi hlavne o teplotu a čas. Ale ked mate aj tipy na suroviny tak budem vdacna 🙂

viestta
Dnes o 11:58

@anonym_autor ak by som robila, tak rovnako ako vo velkej rure, mozno cas by som si strazila. Vo velkej rure peciem na 170°, teplovzduch pol hodiny, kazdych 10 minut premiesam. ked treba necham vo vypnutej rure dosusit

autor
Dnes o 12:04
@viestta

@anonym_autor ak by som robila, tak rovnako ako vo velkej rure, mozno cas by som si strazila. Vo velkej rure peciem na 170°, teplovzduch pol hodiny, kazdych 10 minut premiesam. ked treba necham vo vypnutej rure dosusit

@viestta dakujem, a s cim vsetkym prosis miesas vlocky? pouzivas ako sladidlo med?

minenkaa
Dnes o 12:51

Jooj baby a nejaké recepty ako robíte

viestta
Dnes o 15:33
@minenkaa

Jooj baby a nejaké recepty ako robíte

@minenkaa co mame doma to tam dame, co doma nemame to nedame. Zaklad su ovsene vlocky, nejake orechy, trosku kokosoveho oleja ked je to upecene pridam med a premiesam. Susene ovocie davam az do vychladnuteho.

minenkaa
Dnes o 15:42
@viestta

@minenkaa co mame doma to tam dame, co doma nemame to nedame. Zaklad su ovsene vlocky, nejake orechy, trosku kokosoveho oleja ked je to upecene pridam med a premiesam. Susene ovocie davam az do vychladnuteho.

@viestta dakujem