icon

Koľko stojí plech opitého Izidora a Marlenky?

2. mar 2026

Dobrý deň prosím vás,chcela by som si dať upiecť celé rezy nie na kusy,ale plech zákusky ako opitý Izidora,puncovy rez, Marlenka neviete ako sa pohybujú ceny? Keď chcem celý rez nie kúsky ,Ďakujem za odpoveď

anonym_201104
2. mar 2026

Chceš ceny od živnostníčky s bločkom alebo kto pečie načierno bez povolenia?

sandrahi
2. mar 2026

podla mna netreba zakladat rovno tri diskusie... 😖

januska12323
2. mar 2026

Cena za kus krát koľko sa ich vojde do plechu.

anonym_17ae8b
2. mar 2026

pozri recept, zrátaj ingrediencie + 100perc. marža + ešte čosi pridaj a si tam
možno sa dostaneš na cenu plechu.

anonym_ef2b8c
2. mar 2026
@anonym_201104

Chceš ceny od živnostníčky s bločkom alebo kto pečie načierno bez povolenia?

@anonym_201104 cena je vzdy rovnaka.

anonym_ef2b8c
2. mar 2026

vsak si vypocitaj cenu polko minies za energie+ pracu+ suroviny. su aj vzorce najdes cez google alebo chat gpt.

anonym_ea96b4
2. mar 2026

@anonym_autor Ved sa normalne opytaj tam, kde si to chces dat upiect.

anonym_fcc402
2. mar 2026

@anonym_autor možno by si to zvládla aj sama upiecť. Jediné ti to časovo nevychádza. To ides dať prvý krát piecť, že nevieš odhadnúť cenu? Tak rátaj aspoň 1,20 za rez. Ak nakraja 64 kusov tak 1,20 x 64.

any_soj
2. mar 2026
@anonym_fcc402

@anonym_autor možno by si to zvládla aj sama upiecť. Jediné ti to časovo nevychádza. To ides dať prvý krát piecť, že nevieš odhadnúť cenu? Tak rátaj aspoň 1,20 za rez. Ak nakraja 64 kusov tak 1,20 x 64.

@anonym_fcc402 to nie naozaj... Či? 76€ za plech koláča fakt ľudia platia? A ešte k tomu len tak niekomu, na ruku?
Neviem, nedávame si piecť, tak ma to dosť šokovalo.

lily39
2. mar 2026
@any_soj

@anonym_fcc402 to nie naozaj... Či? 76€ za plech koláča fakt ľudia platia? A ešte k tomu len tak niekomu, na ruku?

@any_soj no veru . Cely plech Štedraku u nás robí jedna pani za 80 e. A stále je vybookovana

anonym_a77c10
2. mar 2026

No ja som teraz piekla tortu sestre a jej dcere k narodkam, ziadne extra zdobenie, ale priemer 28 cm, vyska cca 25 cm, a vrch len poleva z bielej a ruby cokolady, ziadny swiss krem ani marcipan, 5 platov korpusu a 4x plnenie plnkou, 15 vajec cca. A som si povedala, ze to uz raz spocitam, kolko to stoji cca len v surovinach, na presno. Pred 10 rokmi sme davali synovi na 2 roky robit a to.bol asi podobny rozmer, len o polovicu nizsia, vela zdobenia, co ja nezvladam, ale stala 50 eur. Tak dnes, mozno aj 150 by stala...ale len odhadujem. Na to som ja zgrlos, ja sa s tym radsej sama nervujem 😅. A to este tie drahe PME hlinikove formy si kupujem, lebo v tych sa mi najlepsie pecie 🫣.
No plech zakuskov nie je celkom plech, lebo kraje sa podla mna odrezavaju, aby boli pekne rezy. To si cenu vobec netrufam odhadnut. Tu v dedine mame cukrarku, pecie vraj aj zakusky na zakazku, nielen torty, normalne ma zivnost, schvalenu prevadzku. No spytam sa jej niekedy, celkom ma to zaujima.

marsmykkok
2. mar 2026

@anonym_autor A čo myslíš že ak zoberieš celý plech upečie ti za suroviny? Však normálne ak napríklad je plech 20 zákuskov a 1 rez stojí 2,50 čakaj maximálne nejakú množstevnú zľavu 10 percent teda 2,25 za kus a teda 45 eur za plech... Nejako extra lacnejšie ako rez ťa to nevyjde, jej je jedno či ten upečený plech to predá dvom, trom, štyrom alebo jednému.

anonym_fcc402
2. mar 2026
@any_soj

@any_soj kamarátka piekla na živnosť, už skončila, aj som sa jej pýtala, čo všetko ráta do koláča. Vravela, že ráta všetko, že aj riad treba umyť, umývačka berie vodu, elektrinu aj tabletky, že po pečení jej ostane neporiadok v kuchyni a aj ten musí upratať, že ľudia často nevidia, čo za tým je. Sa smiala, že rezeň so zemiakmi 8,90 € a každý zaplatí, no koláče už váha. Ja by som nepiekla pre druhých, je to aj zodpovednosť, aby sa všetko vydarilo.

anonym_5cafdf
2. mar 2026

najlepsie opytat sa priamo pekarky, tazko ti povedat cenu kedze nepises odkial. pani co si privyraba v hornej dolnej asi zapyta menej ako pani co sa tym zivi v ba

domkakvet
2. mar 2026

Puncovy rez a marlenka su dost tazke na pripravu, plus suroviny, ale cenu neodhadujem.

nikiki29
3. mar 2026

@anonym_autor punčový rez a opitý Izidor sú u nás v cukrárni po 2,80€ (celkom veľké kocky) čiže to x veľkosť plechu. Okrajky budeš mať grátis 🤷🏻‍♀️