Milujem vegánsky gyros
Moja dm
Milujem vegánsky gyros 👍
@jenyla66 a co my s tym, ze nevies, co je dobre?
Vdaka za oznam
Ďakujem, že si nám to oznámila, hneď máme všetci krajšiu nedeľu.
A ? Ja milujem segedín
@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025
Ja milujem paradajkovú polievku.
To tam musíte povedať!
minule som videla ako to slečna robila z tofu a náhodou ochutnala by som to keby mi to niekto uvaril :D a to nie som všežravec :D
ja milujem držkovú 😂
Ja milujem držkovú na slovenský aj turecký spôsob
@jenyla66 ja keď som bola vegetariánska tak som vyskúšala takmer všetky vegabske náhrady mäsa z dmky ale žiadna mi nechutila. Strašne mi tam vadi nejaká slozka, zrejme korenie alebo omáčka s typickou pachutou. Veľa vecí som normálne vyhodila pretože som nebola schopná to jest. Ale veľmi mi chutil kebab bezne dostupný v supermarketoch v takej papierovej krabičke a vo vnútri je samozrejme v sáčku. Ten nemal tu pachuť. No nespomeniem si ako sa to volalo ale kupovala som to v lidli aj v tescu.
@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025
@anonym_84da4b Nad čím teraz plačeš? Že zmenia názvy produktom? Že už nebudem kupovať veggie burgre, ale zeleninové placky alebo ako to pomenujú? Absolútne nič okrem názvu sa nemení.
@jenyla66 A čo my s tým? Nudíš sa?
Tak... Vždy lepšie ako fica...
Mne vždy toto príde na rozum
@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.
@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.
@zuzanaam
Ono to je prudko nezdravé, ja v tomto odvetví robím a v zivote by som to nekúpila 🙃

@jenyla66
dik za oznam