icon

Milujem vegánsky gyros

jenyla66
1. feb 2026

Moja dm

Milujem vegánsky gyros 👍

svetlonos
1. feb 2026

@jenyla66
dik za oznam

maximiliana
1. feb 2026

@jenyla66 a co my s tym, ze nevies, co je dobre?

crazy_cat_lady
1. feb 2026

Vdaka za oznam

anonym_306320
1. feb 2026

Ďakujem, že si nám to oznámila, hneď máme všetci krajšiu nedeľu.

mmia96
1. feb 2026

A ? Ja milujem segedín

anonym_84da4b
1. feb 2026

@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025

bomba36
1. feb 2026

Ja milujem paradajkovú polievku.
To tam musíte povedať!

anonym_db3954
1. feb 2026

minule som videla ako to slečna robila z tofu a náhodou ochutnala by som to keby mi to niekto uvaril :D a to nie som všežravec :D

slavomira236
1. feb 2026
@mmia96

A ? Ja milujem segedín

@mmia96 aj ja a mam navareny

anonym_0a7920
1. feb 2026

ja milujem držkovú 😂

stellarstar
1. feb 2026

Ja milujem držkovú na slovenský aj turecký spôsob

anonym_e67afe
1. feb 2026

@jenyla66 ja keď som bola vegetariánska tak som vyskúšala takmer všetky vegabske náhrady mäsa z dmky ale žiadna mi nechutila. Strašne mi tam vadi nejaká slozka, zrejme korenie alebo omáčka s typickou pachutou. Veľa vecí som normálne vyhodila pretože som nebola schopná to jest. Ale veľmi mi chutil kebab bezne dostupný v supermarketoch v takej papierovej krabičke a vo vnútri je samozrejme v sáčku. Ten nemal tu pachuť. No nespomeniem si ako sa to volalo ale kupovala som to v lidli aj v tescu.

refly
1. feb 2026
@anonym_84da4b

@jenyla66
Dlho sa tesit nebudes EU odhlasovalo a ide zmenit mena vyrobkov co sa tvaria ze su daco ine takze vegie burger koncia😭😭
The European Parliament has voted 355–247 in favour of a proposal to ban “meat-related” names from being used on plant-based products. The decision means that familiar favourites like veggie burgers, soya steaks and vegan sausages may soon need renaming.6 Nov 2025

@anonym_84da4b Nad čím teraz plačeš? Že zmenia názvy produktom? Že už nebudem kupovať veggie burgre, ale zeleninové placky alebo ako to pomenujú? Absolútne nič okrem názvu sa nemení.

anonym_1cd963
1. feb 2026

@jenyla66 A čo my s tým? Nudíš sa?

anonym_9b7592
1. feb 2026

Mne vždy toto príde na rozum

anonym_919ec3
1. feb 2026

Tak... Vždy lepšie ako fica...

zuzanaam
1. feb 2026
@anonym_9b7592

Mne vždy toto príde na rozum

@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.

anonym_9b7592
1. feb 2026
@zuzanaam

@anonym_9b7592 som vegetariánka a v tomto s Tebou súhlasím. Tie vysokospracované výrobky nemajú s pôvodnou ideou vegetariánstva a vegánstva nič spoločné. Je to paškvil. Vege stravovanie by malo byť zdravšie a do zdravého stravovania nič také nepatrí. A tiež nepochopím, načo sú komu akože párky, salámy, karbonátky atď. Mne sa mäso hnusí a určite by som nechcela jesť nič, čo ho nejako pripomína.

@zuzanaam
Ono to je prudko nezdravé, ja v tomto odvetví robím a v zivote by som to nekúpila 🙃

zuzanaam
1. feb 2026
@anonym_9b7592

@zuzanaam
Ono to je prudko nezdravé, ja v tomto odvetví robím a v zivote by som to nekúpila 🙃

@anonym_9b7592 ja v podstate tiež, tomu sa hovorí profesionálna deformácia 😉

ywinbug
1. feb 2026

@jenyla66 Vegánsky gyros… to kam ten svet dospel? Veď gyros je mäso. Keď z toho vyberieš mäso, už to nie je gyros, ale len korenená náhrada

mmia96
1. feb 2026
@ywinbug

@jenyla66 Vegánsky gyros… to kam ten svet dospel? Veď gyros je mäso. Keď z toho vyberieš mäso, už to nie je gyros, ale len korenená náhrada

@ywinbug a to ešte je aj vegansky burger, parky, saláma… 😀