Môžem bezpečne použiť rozmrazené mleté mäso?
Ahojte prosím poraďte. Vcera večer som si vybrala von do hrcna mleté mäso nech sa mi do rána rozmrazi
. Bolo zabalené v sáčku a v hrnci položené. Dnes sa nám naskytli rôzne situácie. Ku vareniu sa dostávam iba teraz. Mäso nesmrdi. Myslíte že ho môžem v pohode spraviť?
ja by som ho v pohode spravila. ved ak nesmrdi a ani na pohlad mu nic nie je, tak mu fakt ze nema co byt. 🙂
@beatta7 ďakujem 🙂))
@anonym_autor ja tiež vytiahnem maso vecer a robim rano, ak nesmrdi tepelne ho spracuj a mozte jest
hádam nechceš vyhodiť.
Nauč sa rozmrazovať mäso v chladničke, ak je vyložené von len sa množia baktérie.
hádam nechceš vyhodiť.
@anonym_1a47bc ale kde urobila som ho je výborné🙂
Nauč sa rozmrazovať mäso v chladničke, ak je vyložené von len sa množia baktérie.
@maranco áno moja chyba
@anonym_autor mleté mäso môže stáť Max 24 hodín. Potom už nie je bezpečná jeho konzumácia. Typujem, že už v obchode stálo dlhšie ako 24 hodín. Takže týmto si to len dorazila. Ak si ti nevadí tá predstava koľko baktérií tam je tak pohoda. Hlavne to nedávaj deťom. Ty to jedz ak ti to nevadí...
@anonym_autor mleté mäso môže stáť Max 24 hodín. Potom už nie je bezpečná jeho konzumácia. Typujem, že už v obchode stálo dlhšie ako 24 hodín. Takže týmto si to len dorazila. Ak si ti nevadí tá predstava koľko baktérií tam je tak pohoda. Hlavne to nedávaj deťom. Ty to jedz ak ti to nevadí...
@anonym_b08efe ani deťom nič nebude.
@anonym_b08efe
To u vas doma robite minutky z mleteho masa a je ruzove? U nas sa rychlo oprazi do hneda a potom sa dusi do makka viac ako 15 minut
@anonym_b08efe
To u vas doma robite minutky z mleteho masa a je ruzove? U nas sa rychlo oprazi do hneda a potom sa dusi do makka viac ako 15 minut
@anonym_3479e5 nie. Ja mleté mäso nejem vôbec.

ja by som ho v pohode spravila. ved ak nesmrdi a ani na pohlad mu nic nie je, tak mu fakt ze nema co byt. 🙂