Áno a čo s nimi?
@anonym_5c9829 aké sú prosím ? Kúpila som ich pre dcéru ktorá môže prijímať len málo sacharidov ... Dajú sa zjesť ?
@anonym_5c9829 aké sú prosím ? Kúpila som ich pre dcéru ktorá môže prijímať len málo sacharidov ... Dajú sa zjesť ?
@anonym_autor poriadne premyť a urobiť s nejakou omáčkou. Za mňa sú v pohode ale poznám ľudí čo by to ani za život nezjedli
@anonym_autor prosím tá, kde si ich kúpila? Ďakujem
Ja kupujem konjakove v actione, maju špagety, ryžu a niťovky či ako to nazvať a ked ich 3-4x preplachnem, premyjem vobec tam nie je citiť smrad 🙂
@anonym_autor prosím tá, kde si ich kúpila? Ďakujem
@anonym_2958a1 z netu :/ nikde som ich nevidela v obchode
Ja kupujem konjakove v actione, maju špagety, ryžu a niťovky či ako to nazvať a ked ich 3-4x preplachnem, premyjem vobec tam nie je citiť smrad 🙂
@nykkushka dakujeem a chuťovo je poznať rozdiel medzi bežnými?
kupujem v tescu. Ja ich na,ocim do misky necham vo vode kym si pripravim zeleninu a la cina a je to. Ja ich milujem. Nemaju ziadnu chut, ziadny pach, zero kalorie
@nykkushka dakujeem a chuťovo je poznať rozdiel medzi bežnými?
@anonym_autor asi taky ze koniak je koren rastliny a z toho sa to vyraba. Bezne su z muky+vajicka( al.bez)
@anonym_2958a1 z netu :/ nikde som ich nevidela v obchode
@anonym_autor ďakujem
@nykkushka ďakujem
Raz som ich kúpila, chuť žiadna, ale ako keby som podrážku z topánky žula, niečo hrozné.
Raz som ich kúpila, chuť žiadna, ale ako keby som podrážku z topánky žula, niečo hrozné.
@kavasmliekom
V azii tym ktorym vadi gumova chut davaju do propravy medzistupen po premyti studenou vodou slize prazia na panvici na sucho aj 5 minut co je zaujmave tie slize potom ovela lepsie akceptuju omacky
@anonym_autor ja som to raz kúpila, ochutnala a vyhodila. Pre mňa hnus.
@3009
Nevies to pripravit, ano ked sa otvori sacok aj ked je to zelenina smrdia po rybach

Áno a čo s nimi?