icon

Používa niekto konjac cestoviny?

1. apr 2026

Ahojte prosím nepoužívate ich niekto ?

Používa niekto konjac cestoviny?
anonym_5c9829
1. apr 2026

Áno a čo s nimi?

autor
1. apr 2026
@anonym_5c9829

Áno a čo s nimi?

@anonym_5c9829 aké sú prosím ? Kúpila som ich pre dcéru ktorá môže prijímať len málo sacharidov ... Dajú sa zjesť ?

anonym_5c9829
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_5c9829 aké sú prosím ? Kúpila som ich pre dcéru ktorá môže prijímať len málo sacharidov ... Dajú sa zjesť ?

@anonym_autor poriadne premyť a urobiť s nejakou omáčkou. Za mňa sú v pohode ale poznám ľudí čo by to ani za život nezjedli

anonym_2958a1
1. apr 2026

@anonym_autor prosím tá, kde si ich kúpila? Ďakujem

nykkushka
1. apr 2026

Ja kupujem konjakove v actione, maju špagety, ryžu a niťovky či ako to nazvať a ked ich 3-4x preplachnem, premyjem vobec tam nie je citiť smrad 🙂

autor
1. apr 2026
@anonym_2958a1

@anonym_autor prosím tá, kde si ich kúpila? Ďakujem

@anonym_2958a1 z netu :/ nikde som ich nevidela v obchode

autor
1. apr 2026
@nykkushka

Ja kupujem konjakove v actione, maju špagety, ryžu a niťovky či ako to nazvať a ked ich 3-4x preplachnem, premyjem vobec tam nie je citiť smrad 🙂

@nykkushka dakujeem a chuťovo je poznať rozdiel medzi bežnými?

zuzanaam
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor konjakové cestoviny nemajú v podstate žiadnu chuť, niečo ako ryžové cestoviny. Ale sú tuhé, húževnaté, treba ich riadne žuť.

ljmmm
1. apr 2026

kupujem v tescu. Ja ich na,ocim do misky necham vo vode kym si pripravim zeleninu a la cina a je to. Ja ich milujem. Nemaju ziadnu chut, ziadny pach, zero kalorie

zuzinka888
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor asi taky ze koniak je koren rastliny a z toho sa to vyraba. Bezne su z muky+vajicka( al.bez)

anonym_2958a1
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_2958a1 z netu :/ nikde som ich nevidela v obchode

@anonym_autor ďakujem

anonym_2958a1
1. apr 2026
@nykkushka

@nykkushka ďakujem

kavasmliekom
1. apr 2026

Raz som ich kúpila, chuť žiadna, ale ako keby som podrážku z topánky žula, niečo hrozné.

anonym_fd1dae
1. apr 2026
@kavasmliekom

Raz som ich kúpila, chuť žiadna, ale ako keby som podrážku z topánky žula, niečo hrozné.

@kavasmliekom
V azii tym ktorym vadi gumova chut davaju do propravy medzistupen po premyti studenou vodou slize prazia na panvici na sucho aj 5 minut co je zaujmave tie slize potom ovela lepsie akceptuju omacky

3009
Včera o 06:19

@anonym_autor ja som to raz kúpila, ochutnala a vyhodila. Pre mňa hnus.

anonym_5b58ed
Včera o 10:09
@3009

@anonym_autor ja som to raz kúpila, ochutnala a vyhodila. Pre mňa hnus.

@3009
Nevies to pripravit, ano ked sa otvori sacok aj ked je to zelenina smrdia po rybach