Recepty na chutné bravčové karé
Ahojte viete mi poradiť dobrý recept na bravcove kare? Už sme objedeny na prírodno, so šampiňónmi, na hrášku, znojemske aj vtáčika 😂 ale ak poznáte dobre recepty sem s nimi. Dostali sme 7kg kare do daru 😃🥰🫶🏽
@anonym_autor šak šnicle...né? .... najlepší zákusek, tak se hovorilo 😊😄👍
@ivicatolic to tiez mame skoro stale 😂😅🤣
@anonym_autor upiecť na spôsob ,,harmonika,,?
@anonym_autor upiecť na spôsob ,,harmonika,,?
@katica06 nepoznám ako na to?
@anonym_autor já bych to ešte teda vyklepala, zatočela s čímsi a šlahla do trúby zapécit ♥️
urob saltimbocca
Černohorský
Obrátené rezne; Kare plnené syrom (plesnovy alebo akykolvek), susenou slivkou, zaliate šľahačkou a následne zapiecť.
Ja som už zase dosť dlhú dobu prejedena s karé ale okrem toho čo si napisala som zvykla robiť ešte bravčové plátky na kari omáčke s ryžou.Dost dlho som to už nerobila 🤷
@anonym_autor obratene rezne z tlakoveho hrnca
https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-kare...
Takéto niečo ,je to naozaj výborné ak ľúbite všetky ingrediencie 🙂
@anonym_autor
gulas, kapustnica, svieckova, sote,...
Fararske rezne, naklepes, z jednej sttany do hladkej muky, dat na plech, na maso dat vela nakrajanej cibule na kolieska ( ja ju pred tym oprazim), posypat syrom + smotana a dat piect.
@anonym_autor
https://chefino.sk/recept/bravcove-kare-pecene-...
mozes ho prespikovat slaninou, zeleninou alebo aj parkom, klobasou
Uz som jedla na spôsob sviečkovej
peciem osolené, okorenene na panvici alebo na grile, rezne, tiez mam vybrate kare
Farmarskw rezne
My máme radi také že, mäso sa naklepe, nasolí, nakorení, sprudka opečie na panvici a potom sa dá dusiť do trúby. Keď je mäkké, zaleje sa zmesou - nastrúhaný syr, 2-3 prelisované strúčky cesnaku, trochu mletej červenej papriky a 1 šľahačka sladká. To sa dá zapiecť, aby sa syr rozpustil.
@anonym_autor na dno pekáča kolieska cibule a plátky masla, ďalšua vrstva vyklepané, posilené a okorenené plátky mäsa, posypať sterilizovanými šampiónmi, zasypať zmesou strúhanky, strúhanéno syra a čerstvej pertž.vňate. Potom celé zaliať smotanou, prikryť alobalom a dať piesť. K famóznemu mäsíčku už len zemiaky v šupke.
@anonym_autor na dno pekáča kolieska cibule a plátky masla, ďalšua vrstva vyklepané, posilené a okorenené plátky mäsa, posypať sterilizovanými šampiónmi, zasypať zmesou strúhanky, strúhanéno syra a čerstvej pertž.vňate. Potom celé zaliať smotanou, prikryť alobalom a dať piesť. K famóznemu mäsíčku už len zemiaky v šupke.
@sulavikova
Moze byt vyborne len to ma viac kalorii ako rezne
@sulavikova
Moze byt vyborne len to ma viac kalorii ako rezne
@anonym_a0d8a7 áno, je to babkin recept. Raz ročne ho robím. Kalorická bomba..

@anonym_autor šak šnicle...né? .... najlepší zákusek, tak se hovorilo 😊😄👍