icon

Recepty na medové pláty

Včera o 13:38

Ahojte, mám medové pláty a rada by som ich spotrebovala. Google používať viem, ale radšej takto. Máte svoj obľúbený recept ? Ďakujem. Peknú sobotu želám.

anonym_ed2444
Včera o 14:09

medový krémeš. Uvaríš hustý puding, pomerne sladký. keď puding dobre vychladne, zašľaháš do neho maslo. Krémom potrieš polovicu plátov a prikryješ druhou polovicou.
Dáš do chladničky, najlepšie cez noc.

autor
Včera o 14:15
@anonym_ed2444

medový krémeš. Uvaríš hustý puding, pomerne sladký. keď puding dobre vychladne, zašľaháš do neho maslo. Krémom potrieš polovicu plátov a prikryješ druhou polovicou.
Dáš do chladničky, najlepšie cez noc.

@anonym_ed2444 ten som ešte nerobila, ale vyzerá to fajn. Ďakujem.

anonym_ed2444
Včera o 14:21
@anonym_autor

@anonym_ed2444 ten som ešte nerobila, ale vyzerá to fajn. Ďakujem.

@anonym_autor na vareche nájdeš presný recept, ale kľudne aj bez šĺahačky.

autor
Včera o 14:22
@anonym_ed2444

@anonym_autor na vareche nájdeš presný recept, ale kľudne aj bez šĺahačky.

@anonym_ed2444 už som hľadala, ďakujem.

anonym_b812c1
Včera o 14:59

Medový rez , raz som ho robila ale už si to presne nepamätám ale bol peckovy . Ta plnka sa robí tuším z hrubej múky ale fakt odporúčam.

ika02
Včera o 17:32

Najlepší podľa mňa je takýto. 2 hodiny varíš Salko vo vode, kým trochu schladne, uvaríš si puding (zo sáčku, vanilkový, karamelový...aký máš- neutrálnej chuti). Vmiešaš Salko do pudingu a natrieš na pláty. Zaťažíš, necháš cez noc v chlade a ráno nastrúhaš čokoládu, alebo urobíš také čokoládové striekance a len sa tak zapráši po ňom, taký je dobrý.

autor
Včera o 22:21
@anonym_b812c1

Medový rez , raz som ho robila ale už si to presne nepamätám ale bol peckovy . Ta plnka sa robí tuším z hrubej múky ale fakt odporúčam.

@anonym_b812c1 už si to nepamätám je super recept 😁

autor
Včera o 22:24
@ika02

Najlepší podľa mňa je takýto. 2 hodiny varíš Salko vo vode, kým trochu schladne, uvaríš si puding (zo sáčku, vanilkový, karamelový...aký máš- neutrálnej chuti). Vmiešaš Salko do pudingu a natrieš na pláty. Zaťažíš, necháš cez noc v chlade a ráno nastrúhaš čokoládu, alebo urobíš také čokoládové striekance a len sa tak zapráši po ňom, taký je dobrý.

@ika02
Mám 2 balíky medových plátov, a 3 salká. Ideš ako na zavolanie, 2 v 1. Miniem aj salko 😄. Ďakujem.