icon

Smrdí vám kuracie mäso z Kauflandu?

29. mar 2026

Ja neviem či mám citlivy nos, masku kupujem v Kauflande, keď pečiem stehná,tsk to tak zapácha, že ani na obed nemám chuť
Nezdá sa to aj vám?

Strana
z2
anonym_abdd43
29. mar 2026

@anonym_autor nie nezdá. Teda pokiaľ nieje pokazené

stellarstar
29. mar 2026

Kupujem mäso ( kuracie aj pliecko ) v kaufe a nie, nesmrdi teda aspoň mne nie

anonym_a08111
29. mar 2026

Datum spotreby je ok? Chladene, alebo mrazene? Ako dlho bolo mimo chladnicky?

anos18
29. mar 2026

@anonym_autor mne tiež smrdí mäso, aj bravčové aj kuracie väčšinou

anonym_781798
29. mar 2026

@anonym_autor tiež sa mi to stalo s týmto mäsom. Nejedli sme to ...nevravím ze bolo pokazené, mozno aj ano..ale jedlo co mi zapácha proste nejem

katica06
29. mar 2026

Nie, ale nikdy nekupujem mäso v Kauflande. Výhradne z lokálneho mäsiarstva

anonym_2bde9b
29. mar 2026

v Kaufl. a pod. obchodoch ani nekupujem. Kupujem u mäsiara, ale tiež kuracie stehná mi páchnu. Ostatné časti ako prsia nie, ale stehná áno. Ostatní v domácnosti nehovoria nič. Takže to bude problém len môj.

anonym_2bde9b
29. mar 2026
@katica06

@katica06 aj lokálny masiar môže mať maso z pokútnych zdrojov. PL bežne.

lasona
29. mar 2026

Nie, nesmrdi, ale nakupujem z farmy bez hormónov a antibiotik.

katica06
29. mar 2026

Može a nemusí, poznáme sa 30 rokov, nikdy mi nedáva tovar ktorý je vyložený v chladiacom pulte pol dňa
Keby som nebola spokojná tak tam nechodím.

belle_vie
29. mar 2026

Tiež kupujem farmárske. Ale najviac mi mäso smrdelo ako tehotnej ;)

tenerifka
29. mar 2026

Nenakupujem v Kauflande, ale mne smrdi uplne kazda hydina uz len ked ju vidim😁 (takze to ide okrem nosa aj ocami) , obracia ma aj pri pohlade na morcaciu sunku

biba_18
29. mar 2026

mne smrdí aj bravčové. to máš taký nos proste 🤷‍♀️

autor
29. mar 2026

Baby ono smrdí ako mäso keď je surové, ale dám do rúry piecť a keď otvorím totálny smrad... Mne mäso smrdí aj na druhý deň, málokedy ho zjem...

viestta
29. mar 2026
@anonym_autor

Baby ono smrdí ako mäso keď je surové, ale dám do rúry piecť a keď otvorím totálny smrad... Mne mäso smrdí aj na druhý deň, málokedy ho zjem...

@anonym_autor tak to potom nie je problem v mase ale v tebe. Tiez poznam babu, co jej maso smrdi a ani ho nevari, ani neje. Ryby aj uvari, aj zje a teda tie su ina kava aj ked su super cestve. U nich sa o masove pokrmy stara muz, lebo on ich chce a chcu ich aj deti.

januska12323
29. mar 2026

Tak ho nevar, mäsu pravdepodobne nič ie je len ty si citlivá.

anonym_ee8632
29. mar 2026
@katica06

@katica06 lokalne masiarne maju vsetko PL

anonym_2bde9b
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mne páchnu kuracie stehná aj upečené. Samozrejme že nejem.

minenkaa
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moj muz to takto máva ,ma mesiace kedy maso nemôže ani vidieť nie to cítiť

anonym_eddbab
29. mar 2026

Ano, maso, ktore nie je cesrtvo zabite v dany den, ale odlezane par dni, smrdi. Neklame ta cuch, mas ho len citlivejsi ako vacsina ludi, citis narast biogennych aminov, ktore signalizuju pomale rozkladanie bielkovin v mase. Ryby napriklad smrdia aj cerstve, pretoze uz vela biogennych aminov v mase obsahuju aj zive. Je to pozostatok evolucnej vyhody, aby sme nejedli zkazene veci.

Zo zdravotneho hladiska by ti maso do 7 dni po zabiti vakuovo balene nemalo sposobit problemy. ALE pokial takto silno vnimas biogenne aminy, moze to byt aj obrannou reakciou tela, ze napriklad mas menej enzymovna ich spracovanie (co je aj pri histaminovej intolerancii- HIT).

Ja mam HIT a mne smrdi kazde maso starsie ako 2 dni, takze kupujem len take, kde je datum spotreby este 6-7 dni, teda zabite v ten isty den alevo vcera. A ziadny Kaufland ale bioobchod, slovenske maso a len vakuovo balene. V masiarstve je tiez zial riziko, pretoze maso nie je vakuovo balene, ale volne.

anonym_973fa6
29. mar 2026

u nas v jedalni ked su pecene stehna, smrdi to ako v obrovskom kurine. Ja tiez neznesiem pach a chut kuracich stehien.

anonym_d39b6c
29. mar 2026

Keď pečiem celé kurča, tak nesmrdí. Ale keď kúpim už naporcované a iba stehná, tak smrdí to pri pečení. Už aj tak som robila, že som stehná vykostila a tak upiekla. Nesmrdelo nič. Tak asi tie kosti smrdia...

autor
29. mar 2026
@anonym_d39b6c

Keď pečiem celé kurča, tak nesmrdí. Ale keď kúpim už naporcované a iba stehná, tak smrdí to pri pečení. Už aj tak som robila, že som stehná vykostila a tak upiekla. Nesmrdelo nič. Tak asi tie kosti smrdia...

@anonym_d39b6c mne sa tiež zdalo že keď som piekla, z tých kosti akoby niečo vyšlo alebo čo. No ja som to nejedla, lebo zápach riadny...

rozculena
29. mar 2026

pokiaľ nie je mäso pokazené,tak problém je v tebe.
Teda aj vo mne,lebo mne už dosť dlho smrdí bravčové a teraz mám rovnaký problém s hovädzím.Pridali sa k tomu aj vajcia.Nemám problém to zjesť,len nemôžem čuchať príliš zblízka.
Je to normálne,proste človeku sa menia chute aj vône...

anonym_d39b6c
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d39b6c mne sa tiež zdalo že keď som piekla, z tých kosti akoby niečo vyšlo alebo čo. No ja som to nejedla, lebo zápach riadny...

@anonym_autor To bude v tých kostiach. Tiež si myslím...

autor
29. mar 2026
@anonym_d39b6c

@anonym_autor To bude v tých kostiach. Tiež si myslím...

@anonym_d39b6c áno, lebo napr prsia tak strašne nesmrdia

anonym_d39b6c
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d39b6c áno, lebo napr prsia tak strašne nesmrdia

@anonym_autor Tak vyskúšaj nabudúce vykostiť a tak piecť. Ja tak pečiem už roky keď kúpime iba stehná.

autor
29. mar 2026
@anonym_d39b6c

@anonym_autor Tak vyskúšaj nabudúce vykostiť a tak piecť. Ja tak pečiem už roky keď kúpime iba stehná.

@anonym_d39b6c skusim

anonym_3a3b9d
29. mar 2026

Kuracie je zvláštny typ v daný deň keď sa uvarí upečie chuti dobre ale na ďalší deň je to jeden humus. Hnusná chuť aj vôňa 🤢 takmer ho nekupujem už

marci9
29. mar 2026

každé mäso smrdí

Strana
z2