icon

Action Kittsee

veeronika012
12. nov 2022

Ahojte idem tam prvý krát , prosím vás čo sa tam oplatí nakúpiť ??

melanta
12. nov 2022

Nič. Bola som tam 2x a nekúpila som tam nič.

veronikaszabova
12. nov 2022

@veeronika012 uz tam nemaju taky vyber, ako kedysi

stefi_k
12. nov 2022

Podla mna sa oplati kupovat len to čo naozaj potrebuješ. Inak ja tam kupujem vytvarne potreby, platna maju za dobru cenu alebo cikacie podložky pre psa nas zajac sa na ne naučil mimo klietky. Alebo kružidla pre dceru, či kupim drahe alebo lacne zniči ho. Ale to su špecificke veci, ktore možu byt pre teba na nič a naozaj je dost vybrakobny chodi tam kopa ludi a nestihaju vykladat, to čo maju dnes zajtra už nemusia mat.

minesasubu
12. nov 2022

My tam kupujeme rozne veci - kozmetiku, pochutiny , dekorácie, wc papier mali za fajn cenu a aj fajny , rozne elektro , maju rôznorodý tovar 🙂 vzdy tam minieme aspon 50€

boldo87
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
12. nov 2022

@veeronika012 my sme tam chodili nakupovať: tonery do tlačiarne, tvorivé veci (nálepky, farby), veci na detskú oslavu, sušené ovocie - v takých akurát sáčkoch na desiatovú porciu 🙂. Ale už som tam nebola vyše roku, netuším, aký sortiment tam je teraz. A muffiny za 1e 😄. To si deti vždy vyžobrikali. Väčšinou aj s nejakou hračkou sme odišli.

bessie12
12. nov 2022

Do action (v NL ) chodím každý mesiac a vzdy tam necham okolo 100€ 😁
@veeronika012

lucinkak87
5. sep 2023

@bessie12 to je Holandska firma, že? Kto je majiteľ, predajne sú frančizi? Viem že sa pýtam špecifické veci, ale keďže si v NL budeš to vedieť ľahšie vyhľadať, ďakujem ❤️

bessie12
5. sep 2023

@lucinkak87 áno, firma je holandská. A kto je majiteľ?? No našlo mi len nejakú asistentku, ale skúsim sa spýtať muža, ked vstane.