icon

Kde zohriať jedlo na trase Bratislava - Schwechat?

jaja1979
5. mar 2025

Ahojte, prosím, nepýtajte sa prečo, ale potrebovala by som ohriať jedlo v mikrovlnke niekde na benzínke alebo kdekoľvek, kde je to možné na trase BA-Schwechat. Neviete kde je to možné, prosím? Máte skúsenosť? Ďakujem pekne

bystrozraky
5. mar 2025

Co tak skusit toto: https://m.alza.sk/EN/maxi/reer-car-baby-food-wa... ale maju aj vacsie pre viac jedla 🙂

jaja1979
autor
5. mar 2025

@bystrozraky ďakujem pekne, ale potrebujem to pre dospelého nie pre dieťa 😉

veltraud
5. mar 2025

Ohrej doma/v BA (myslim ze na Nivach je mikrovlnka) a daj si to do termosky, kde to ostane teple pocas cesty urcite. Pouzivam termosku z ikea za par eur, rano tam dam horuce a na obed este nezohrievam. S mikrovlnkou na benzinke pomoct neviem, ale mohla by niekde byt

sissy27
5. mar 2025

@jaja1979 ak ti to staci v BA, tak v auparku je hore vo foodcourte volne dostupna mikrovlnka. Na pumpach neviem o ziadnej, ale mozno ak poprosis a vysvetlis obsluhe, tak budu ochotni zohriat to v kuchynke pre zamestnancov. Existuju aj cestovne ohrievace jedla, ale teda neviem ci sa ti oplati do toho investovat kvoli 1 pouzitiu.
Ja by som asi hladala cestu, ako vydrzat 45min cestu bez tepleho jedla, ale asi to bude nejaky vacsi problem.

jaja1979
autor
5. mar 2025

@sissy27 ďakujem pekne.nie som z BA, ale ďakujem za info😉

bystrozraky
5. mar 2025

a ak nenajdes vhodnu volnu mikrovlnku aj toto je dobre pre dospekych: https://m.alza.sk/EN/auto/alltrucker-food-warme...

kitycat
5. mar 2025

Myslim, ze aj Ikea mava mikrovlnku

sissy27
5. mar 2025

@jaja1979 tak v BA si spravte pauzu v auparku, zohrejte jedlo, najedzte sa a pokracujte. Ale mozno by bolo riesenie dat si normalne cerstve jedlo niekde v restike cestou? Ak idete na letisko VIE, tam sa tiez da najest normalne.

ketrint
5. mar 2025

@jaja1979 buď zohriať a nabaliť do termosiek/termoobedarov, alebo sú aj také obedare, čo strčíš v aute do elektriky a zohreje sa to 😉