Najlepšie rakúske lyžiarske strediská blízko Slovenska
Ahojte všetci, poradíte, prosím, rakúske lyžiarske stredisko, ktoré sa oplatí navštíviť a je skôr bližšie k SR? Obvykle chodíme do Dolomitov, tento rok sme neplánovali ale naskytla sa nečakane príležitosť vybehnúť vo februári niekam na pár dní. Nechce sa nám však až takú dlhú cestu merať kvôli 2-3 dňom lyžovania, tak hľadáme niečo dostupnejšie. Ideálne, aby tam boli aj ľahšie zjazdovky, syn má 7 rokov a je úplný začiatočník. Ak by tam nebodaj boli aj trate na skialp, tak to by už bola úplná paráda. Ďakujem veľmi pekne vopred za každý tip.
lachtal. aj keď neviem aké úplne detské svahu sú tam, ale je tam plno deciek furt ...
Katchberg
svahy na skiapl su vsade, len snehu tolko nie je.......
necakajte sneh mimo zjazdoviek, je ho minimalne, polovicu trasy pojdes po kamenoch..... v at je to bieda tiez ....
pozri bad kleinkirchheim, dachstein, schladming (to su take velke strediska)
inak na tri dni kludne dajte aj krajnsku goru, v SLO. super rychla cesta, len poslednych 20 km serpentiny. ceny v pohode
Posledne roky som bola v Schladmingu (2x v roznom case v ramci februara) a sneh nebol, resp.iba na zjazdovkach a 10-15 stupnov. Pred 3 rokmi som bola v januari tiez v tej oblasti a snehu bola kopa /nasnezilo za noc 30 cm/. Dnes sa neoplati kvoli pocasiu nic bookovat dopredu, jedine par dni vopred podla pocasia.

za mňa určite Dachstein west.