icon

Dávali ste ošetriť zuby deťom v celkovej narkóze?

gabriela_obzerova
12. jún 2020

Prosim maminky, ktore davali detom osetrit zuby v celkovej narkoze, aky je postup, aby bol zakrok hradeny poistovnou? Zatial chodime k psychologicke, nevie s malou ani pohnut. Ma aj ine strachy okrem zubara. Ale odporucanie k psychiatrovi mi zatial nechce dat, lebo ze by jej hned predpisal lieky. Ja vsak potrebujem vyriesit stale sa zhorsujuci chrup... nestaci sprava od psychologa? A kde ste prosim takto dali osetrit chrup? Viem o Heydukovej v Ba, ale vieme ist aj inam, ak by boli dlhe cakacie lehoty. Dakujem

Strana
z3
kessy9
16. okt 2024

@patkiss v Nitre u dr Škrobánek,hradili sme si všetko sami

katty29
5. jan 2025

@gabriela_obzerova píšem ss

brmbrmmisko
11. apr 2025

Chcela by som sa spytat, kolko trvalo osetrenie v celkovej anesteze u vasich deti. Synovi ju naplanovali na 5hodin a som zdesena ze tolko...je uz sice 11r a idu mu opravit trvale -korenovu vypln, ale aj tak mi to pride dlho. Na klinike ma uistovali, ze to takto velke deti v pohode daju.

kulumulu123
11. apr 2025

@gabriela_obzerova ak ti môžem poradiť v ba na nivach je jedna super mega zubárka detská chodím tam aj ja s deťmi, dcéra tiež nedávala ten oblbovak a cirkus taky u zubarky že až... Zmenili sme zubarku a teraz obe deti radi otvoria ústa aj bez oblbovakov ta žena to proste nejako vie a dokonca syn zvládol vŕtanie kazu bez akéhokoľvek oblbovaku... Je tam taka staršia pani neviem ci ukrajinká alebo ruska ale teda nikdy som si nemyslela ze to takto dá...

kulumulu123
11. apr 2025

@gabriela_obzerova neviem ci berú nových pacientov ale skus robia niektoré úkony aj na poistovnu

gabriela_obzerova
autor
11. apr 2025

@kulumulu123 dakujem, uz som taku nasla v Prosmile blizko Niv. Uz to zrazu ide bez gelika, bez injekcie, bez oblbovakov. A dokonca s radostou. Nechapem

bubina7
12. apr 2025

@brmbrmmisko my sme mali ošetrenie 10 zubov stoho štyri mliečne jej vyberali lebo sa jej neprerezali a trvalo to hodinku a pól aj z prebratim.

kulumulu123
12. apr 2025

@gabriela_obzerova áno presne tam nechápem ani ja ale ta žena by mala dostať nobelova cenu

gabriela_obzerova
autor
12. apr 2025

@kulumulu123 ano, nas zubar mi “dodzubal” dievcata, bali sa zubara neskutocne. So synom uz pojdem rovno sem

Strana
z3