Dávali ste ošetriť zuby deťom v celkovej narkóze?
Prosim maminky, ktore davali detom osetrit zuby v celkovej narkoze, aky je postup, aby bol zakrok hradeny poistovnou? Zatial chodime k psychologicke, nevie s malou ani pohnut. Ma aj ine strachy okrem zubara. Ale odporucanie k psychiatrovi mi zatial nechce dat, lebo ze by jej hned predpisal lieky. Ja vsak potrebujem vyriesit stale sa zhorsujuci chrup... nestaci sprava od psychologa? A kde ste prosim takto dali osetrit chrup? Viem o Heydukovej v Ba, ale vieme ist aj inam, ak by boli dlhe cakacie lehoty. Dakujem
@gabriela_obzerova píšem ss
Chcela by som sa spytat, kolko trvalo osetrenie v celkovej anesteze u vasich deti. Synovi ju naplanovali na 5hodin a som zdesena ze tolko...je uz sice 11r a idu mu opravit trvale -korenovu vypln, ale aj tak mi to pride dlho. Na klinike ma uistovali, ze to takto velke deti v pohode daju.
@gabriela_obzerova ak ti môžem poradiť v ba na nivach je jedna super mega zubárka detská chodím tam aj ja s deťmi, dcéra tiež nedávala ten oblbovak a cirkus taky u zubarky že až... Zmenili sme zubarku a teraz obe deti radi otvoria ústa aj bez oblbovakov ta žena to proste nejako vie a dokonca syn zvládol vŕtanie kazu bez akéhokoľvek oblbovaku... Je tam taka staršia pani neviem ci ukrajinká alebo ruska ale teda nikdy som si nemyslela ze to takto dá...
@gabriela_obzerova neviem ci berú nových pacientov ale skus robia niektoré úkony aj na poistovnu
@kulumulu123 dakujem, uz som taku nasla v Prosmile blizko Niv. Uz to zrazu ide bez gelika, bez injekcie, bez oblbovakov. A dokonca s radostou. Nechapem
@brmbrmmisko my sme mali ošetrenie 10 zubov stoho štyri mliečne jej vyberali lebo sa jej neprerezali a trvalo to hodinku a pól aj z prebratim.
@gabriela_obzerova áno presne tam nechápem ani ja ale ta žena by mala dostať nobelova cenu
@kulumulu123 ano, nas zubar mi “dodzubal” dievcata, bali sa zubara neskutocne. So synom uz pojdem rovno sem

@patkiss v Nitre u dr Škrobánek,hradili sme si všetko sami