icon

Ošetrenie mliečneho zuba

majuska2019
Včera o 19:29

Ahojte, dcéru dosť cez víkend bolel zub mliečny 4dole tak som snou dnes bola a zubár vravel že ten zub má mŕtvy mala tam kaz aj odlomene z neho, vyvrtal jej tam dierku a povedal že jej vyberie nerv z neho no celý proces trval zhruba pol minutky, myslíte že to pomôže? A v celom tom zhone som sa zabudla spýtať či nemáme prísť na uzatvorenie toho zubu lebo teraz tam má dieru. Máte stým podobné skúsenosti?

leveta
Včera o 19:34

Mŕtvy mliečny zub musí ísť von. Vyvrtanie (dierka) je dočasné riešenie

anonym_6e8b71
Včera o 19:34

Zajtra mu zatelefonuj a opýtaj sa

anonym_f860fd
Včera o 19:59

@majuska2019 zmeniť zubára. Otvorený zub - pokiaľ tam nie je fistula je úplná blbosť, len miesto na množenie baktérií.

anonym_318cd0
Autor odpoveď zmazal
anonym_c2aad1
Včera o 23:14

Ja riesim presne toto s dcerou, ale horna stvorka. Ma zatial len dva trvale zuby, inac vsetko mliecne. Bolel ju ten zub, mala tam kaz. Prva zubarka jej to vyvrtala (bola to zastupujuca za nasho zubara), vravela ze zub je mrtvy a ked odtecie hnis treba ho zavriet o par dni. Medzitym som sa pytala svojej zubarky, ze co s takym zubom a ta vravela, ze vytrhnut. K nasmu zubarovi sme sa dostali o tyzden, ten jej zub uplne otvoril aby sa jej tam nechytalo jedlo a vravel, ze by ho este netrhal, lebo sa jej posunu zuby, ze este bude trvat kym jej tam pojde trvaly, ze si ho ma precistovat kefkou. Tiez som z toho pomylena - traja zubari a tri rozne nazory 🤷‍♀️