Priesvitný strojček a vaše skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂
@vlcik1 nie,nebola som
Ahojte nosím invisilign a mám momentálne 27 dlahu sedí mi perfektne ale tá ďalšia už nie keď si ju nasadím nesedí poriadne nedrží na zuboch a stále vyskakuje nesedí mi na zadnych zuboch. Nemáte niekto podobné skúsenosti?Ďakujem za odpoveď 🙂)
Ahojte som po konzultácii v klinike Dr. Martin, super prístup, najlepsia cena na full o mesiac nosim.
@vlcik1 ďakujem. A je to uz konečná cena so všetkým? Ci este vstupné scany a pod. Mne vypočítali 4000 komplet cenu. Tak este premýšľam ci sa niekam objednať pre porovnanie. Lebo niekedy udávajú cenu a potom k tomu treba prirátať este vyšetrenia ktoré stoja niekedy aj viac ako 500.
Ahojte, skusali ste www.kafkadent.sk ? Maju Invisalign full 3990 Eur + retenciu podla toho, aku si vyberiete (200 - 400) Ja som velmi spokojna, doktorka je super.
Dievčatá ktoré už máte strojček... Kedy si ho dávate dole? Myslím pri akých nápojoch a jedle?
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti s Dream Smile v TN? Oni sú pravdepodobne nový a ja rozmýšľam nad konzultáciou aj u nich ... Už som bola mimo Trenčína, kde mi vyrátali full verziu 3800€ čo by som aj brala ... ale teraz som počula aj o Dream Smile ale neviem ako sú na tom v praxi....
@xadriana ja som našla tento odkaz https://invident.eu/vas-strojcek je tam pekne popísané kedy strojček vyberať, aj ako ho udržiavať