icon

Priesvitný strojček a vaše skúsenosti

alexaalexa
16. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
fekiacovamartina
10. mar 2020

@vlcik1 nie,nebola som

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lianka123
23. mar 2020

@vlcik1 ja som zaplatila 360eur ale asi ho neuvidim 🙂 ze Cesi neotvoria hranice rok

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lianka123
23. mar 2020

@vlcik1 to ma uprimne mrzi

mirka_654_
29. mar 2020

Ahojte nosím invisilign a mám momentálne 27 dlahu sedí mi perfektne ale tá ďalšia už nie keď si ju nasadím nesedí poriadne nedrží na zuboch a stále vyskakuje nesedí mi na zadnych zuboch. Nemáte niekto podobné skúsenosti?Ďakujem za odpoveď 🙂)

breslenka
Autor odpoveď zmazal
breslenka
6. máj 2020

Ahoj @vlcik1 bola si na konzulatacií v Dream Smile? Lebo som objednaná na konzultáciu v BA ale premýšlam ešte nad TN v Dream Smile. Ak áno, vedela by si mi povedať tvoje skúsenosti a cca cenu akú ti vypočítali za liečbu? Ďakujem 🙂

mamamima
14. máj 2020

Ahojte som po konzultácii v klinike Dr. Martin, super prístup, najlepsia cena na full o mesiac nosim.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mamamima
14. máj 2020

@vlcik1 5000,ale maju zlavu 4000 na full, plus 250 vstupná da sa dohodnúť aj na viackrat zaplatiť.

mamamima
14. máj 2020

@vlcik1 mne uz vyratali aj 3800,ale nebola to konecna suma, ze este ked bude treba snimky atd. Ja som chcela konečnú sumu, ze uz ani cent. A

breslenka
14. máj 2020

@vlcik1 ďakujem. A je to uz konečná cena so všetkým? Ci este vstupné scany a pod. Mne vypočítali 4000 komplet cenu. Tak este premýšľam ci sa niekam objednať pre porovnanie. Lebo niekedy udávajú cenu a potom k tomu treba prirátať este vyšetrenia ktoré stoja niekedy aj viac ako 500.

mamamima
14. máj 2020

@breslenka ano 4250 je konečná, tvoja je ved super ked je konečná. Ja som trvala na tom, ze sumu chcem konecnu, ze uz k nim pojdem bez penazi, nedam uz nic navyse, pretoze mi to nepride seriozne, ak pivie niekto 4500 a potom chce este za nejake dodatocne scany a pod...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
dulllinka
15. máj 2020

Ahojte, skusali ste www.kafkadent.sk ? Maju Invisalign full 3990 Eur + retenciu podla toho, aku si vyberiete (200 - 400) Ja som velmi spokojna, doktorka je super.

xadriana
26. jún 2020

Dievčatá ktoré už máte strojček... Kedy si ho dávate dole? Myslím pri akých nápojoch a jedle?

lianka123
27. jún 2020

@xadriana pri vsetkych okrem vody

gabi25
9. júl 2020

Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti s Dream Smile v TN? Oni sú pravdepodobne nový a ja rozmýšľam nad konzultáciou aj u nich ... Už som bola mimo Trenčína, kde mi vyrátali full verziu 3800€ čo by som aj brala ... ale teraz som počula aj o Dream Smile ale neviem ako sú na tom v praxi....

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
emapp
13. júl 2020

@xadriana ja som našla tento odkaz https://invident.eu/vas-strojcek je tam pekne popísané kedy strojček vyberať, aj ako ho udržiavať

eli_enulin
Odpoveď bola odstránená
eli_enulin
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Autor odpoveď zmazal
gigi87
29. júl 2020

@gabi25 ahoj, bola si prosím ta nakoniec v tom Dream Smile?