Ako vybrať elektrické autíčko pre päťročného syna?
@anonym_10d153 to,ze to tvoje nema,neznamena,ze je to sprostost.
@anonym_autor toto nemame,ale odporucam peg perego,aj ked ina cena.
@anonym_10d153 to,ze to tvoje nema,neznamena,ze je to sprostost.
@anonym_a4bea3 moje 5 rocne deti sa nevozili v nejakej plastovej hluposti ale jazdili na odrazadle, bicykli, kolobezke alebo normalne na svojich nohach
My mame z rc profi, baterky mame 2, jedna vydrží cca 20-25min , ale ide to ako tank a cena je cez 130€.
hlavne by som ho vyskusala, lebo aj ked je vacsie, neznamena to, ze miesto na nohy je vacsie.
zaklad je aku ma nosnost (dohromady deti) a ci sa tam realne 2 deti zmestia (lebo ak su dlhsie, tak tam maju problem narvat nohy).
to, ze Ti niekto napise , ze je to sprostost neries, predpokladam, ze doma mate aj bike aj kolobezku.....
odporucam aby malo vydrz baterie aspon 25-30 minut. lebo inak je to k nicomu. u nas taketo nieco maju chalani (susedia), ale maju mensie deti...... a teda uspech to ma riadny.....
@anonym_10d153 Ďakujeme za tvoj zbytočný názor a nevyžiadanú radu. Viac sa do diskusie nemusíš zapájať. Otázka je položená inak.
Nenajdes nikoho kto by tuto plastovu sptostost mal doma, ver mi
Nenajdes nikoho kto by tuto plastovu sptostost mal doma, ver mi
@anonym_10d153 my tieto plastové sprostosti máme doma až 2.. prvé autíčko dostala dcéra na rok, to iba hopala a my sme jazdili ovládačom, potom už sla aj sama pedálom a teraz na 6 rokov dostala veľké auto pre dvoch (keďže už máme aj druhé) a jazdi si na tom sama.. ona ma ale veľmi pozitívny vzťah k šoférovaniu a autám😅 ma aj kolobežku, tu ma rada ale napr bike ju nebaví
@anonym_10d153 je to mozno neuveritelne,ale deti sa na tom nevozia 24/7. Maju odrazadla,bicykle,smykalky,lezecku stenu, hojdacky a dokonca aj loptu a nohy. Nie je vsetko len cierno biele.
Ahoj,ako chceš, ale ja som rada, že sme tejto veci odolali, aj keď muž velmi chcel chlapcom niečo také kúpiť. Deti veľmi rýchlo rastú, pár krát sa boli voziť na podobnom prenajatom autíčku pri obchoďáku a teraz keď sú už veľkí som rada,že nemám doma zbytočnú rárohu. Máme bicykle, kolobežky... lebo deti zo všetkého najviac potrebujú pohyb.
My sme mali toto pre 2 deti ..deti sa na tom vozili celé leto , ...u nás bolo využite na 200% ale to máme 2 chlapcov ..ak máš dvor veľkú záhradu , priestor ,čas na nabíjanie odporúčam ,ak v byte to už bude využite menej , večne vyťahovanie z pivnice to už skôr nie ...a možno by som sa pozerala skôr po štvorkolke,možno už aj benzínovej v tej cene ,hlavne aby sa vozili dvaja s kamošmi a tak ,to je väčšia prča 🙂 5 ročný už zvládne väčšiu rýchlosť ,už pôjde sám
@anonym_10d153 vies co? My sme byvali na takom kopci. Kde by si dieta istotne nepustila ani pesi. Nieto na bicykli ci korculiach. Takze toto bolo aspon nieco cim sa vozit mohol. A aj ked isiel dole kopcom tak ho to nepustilo rychlejsie ako bola nastavena rychlost.
Mimo dom samozrejme mal aj to co spominas ty...
to ale povacsine u babky.
To len tak uvedenie do obrazu. Ze nie vzdy ide o lenive ci menej sportovo nadane dieta.
Som rada, ze sa tradicne zlietli zastupkyne hnutia „deti potrebuju pohyb, ziadnu plastovu vec“, z ktorych mizive percento tuto plastovu vec aj naozaj ma 🤣
My ho teda mame, maly bicykluje od troch rokov, ziadne obezne dieta na styl v jednej ruke mobil a v druhej hranolky z mekaca. auticko ma velky „socializacny“ uzitok a kupila by som ho znova.
Pre autorku: mame nieco podobne, ak nie to iste, sme spoko, ALE moj syn ma 5 rokov a uz to bude posledna sezona s autickom. Uz je mu dost male. Ale ak su vam prachy jedno alebo mozete odlozit pre mladsieho surodenca - preco nie 👍
Vyber hocakec ktore sa mu bude pacit. Ale ja uz by som svojmu 5 rocnemu vyberala bieco viac interaktivne, napriklad stvrkolku alebo cross motorku, to sa paci mojmu. Lwbo toto bude mat na jednu sezonu