Hľadám reálnu fotku tašky pre prváčku
Fotku nemám, pre prváčku je táto taška super, odporúčam, praktická, priestranná, pevná.Isto nie batoh
Nekupuj set, peračník je nepraktický
Skús pozrieť neutrálnejší motív
Fotku nemám, pre prváčku je táto taška super, odporúčam, praktická, priestranná, pevná.Isto nie batoh
Nekupuj set, peračník je nepraktický
Skús pozrieť neutrálnejší motív
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@anonym_autor takáto nie, tá prvá bola dobrá tvarom, aj zapínaním. Len je moc bledá, obrázok tiež nevieš ako dlho sa bud páčiť.
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@anonym_autor mali sme taku aku mas na druhej fotke, len s inym dizajnom, posluzila aj v druhom rocniku a potom sme ju celkom zachovalu posunuli dalej. Teraz ma inu axybag, uz treti rok a stale je v pohode. Za mna su to fajn tasky
Mám prváčku a má takú tašku, ako je na druhom obrázku. Dcéra je spokojná, len sa priprav na to, že taška bude ťažšia ako tvoje dieťa 🤦♀️. Ja som v šoku koľko toho prváci musia so sebou v tej taške vláčiť.
dcéra má tašku topgal (len iný motív ako na druhom obrázku), má ju uz štvrtý rok a stále je taška relatívne v pohode
ja som ju kupovala kvôli váhe, lebo patrila k tým najlahším
topgal su velmi dobre tasky... neviem odkial si, ale ked moja isla do 1rocnika, dali sa kupit aj bezne v meste v papiernictvach, vyskusat, chytit... my sme mali beckmann, na tu poviem len tolko, ze podla mna sa za tie peniaze neoplati :DD a samozrejme ze sme ju do 3. rocnika menili za inu.
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@anonym_autor aku vysku ma tvoja dcera? ja som vyberala podla vysky dietata, ideme kupit tasku pre deti nad 125 cm a tam aktovky nepatria
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@anonym_autor Dcéra mala tiež takúto školskú tašku Topgal ako prváčka, bála som sa jej trochu, lebo ona bola chudučká a nie extra vysoká, ale boli sme vyskúšať viac typov a tento bol naj. Vydržala jej 4 roky a tá taška je nezničiteľná. Na druhý stupeň sme kúpili opäť Topgalku, ale samozrejme už väčšiu a s iným motívom.
ja idem asi kupovat frii of norway. mame ju odskusanu je dvere dobra. beckmann tasky sa mi nejak extra nepacili ale nie vzhladom ale su take moc mohutne a mam pocit ze maju malo miesta na flasu z boku. topgal som dnes ochytala v obchode a co ja vieeeeeem. peracniky ake mate? zvazuje Ars Una
Ja budem mat prvacku a kupovali sme takú ako je na druhej foto-Topgal a som prekvapená ze fakt ma kopu miesta. Dcéra je vysoká-ma skoro 130cm a tašku ma úplne super
@jarmila2010
@anonym_eded16 a takato?
@anonym_autor syn je ničiteľ a Topgal tašku mal 4roky a ešte som ju potom posunula cez bazár 😄
ja idem asi kupovat frii of norway. mame ju odskusanu je dvere dobra. beckmann tasky sa mi nejak extra nepacili ale nie vzhladom ale su take moc mohutne a mam pocit ze maju malo miesta na flasu z boku. topgal som dnes ochytala v obchode a co ja vieeeeeem. peracniky ake mate? zvazuje Ars Una
@bbebe dcera mala cely 1.stupen ars una...kvalita super...vaha nizsia,ako pri topgal a aj stala ovela lepsie ,ako synova topgalka...nasli sme vtedy cely set cez vrecka,peracnik dosky ,flasu,puzdro na kartu a kluce https://www.skolske-tasky.sk/ars-una-skolsky-ba...
@anonym_autor syn je ničiteľ a Topgal tašku mal 4roky a ešte som ju potom posunula cez bazár 😄
@anonym_1c44bc aj my sme obidve tasky takmer v top stave darovali dalej...aj topgal po synovi a po dcere ars una
Moj syn mal Oxybag velmi podobnu tej tvojej. Je mala, lahka, spratna, ale po pravde velmi radi sme sa jej po tretej triede zbavili. Vyskusaj si ju niekde v obchode, ci do tych kapies po boku vojde poriadna flaska, predna kapsicka - ci do nej vojde napr.svacinka, u nas bola ta kapsa vpredu uplne k nicomu, max na cip na obed, kluce, vreckovky, syn mal v taske realne dosky so zositami, peracnik, svacinobox (svacinku mak vacsiu, chodil do poobednej druziny) a flasku a nic viac. Mikina sa nevosla, ani nic naviac. Za mna akoze postaci, neurazi ale je nic moc, dokonca sa mu otvorena vzdy prevalila a nebola stabilna, rychlo sa zvalila. Urcite by som sa poucila a vzala neutralnejsi motiv. No a povedzme si na rovinu, rano jej s taskou pomozes a poobede tiez😅 takze znacka neznacka, uz by som sa zameriavala na to, ci stoji samostatne, ci ma dostatocne velky batoh a ci sa zmesti poriadna flaska do bocnej kapsy+kapsa na svacinu a az potom na vahu, +- pol kila uplne v pohode. Topgal ma velmi spratne batohy, zvazila by som. Teraz je syn stvrtak a je velmi spoko s Topgalom👌🏻
@anonym_autor ja som kupovala z allegro keď mali akcie a vyšlo ma komplet všetko aj s fľašou, peračníkom, vreckom, podložkou a boxom tuším 60€.
Syn je prvak a ma Topgal - typ ako je na obrazku, je dostatocne velka, po 7 mesiacoch pouzivania ako nova, bocne vrecka su fajn na flasku, dobre je, ze to usko na nesenie tasky v ruke je potiahnute plastom, nezarezava sa do ruky. Len ak je dieta velmi male, vyjde mu aj pod zadok.
Dcera ma Beckmann, je to mensia taska, nizsia, uzsia ako Topgal, ale po skoro troch rokoch vyzera zachovalo, len ta cena…Pre nu bola Beckmann lepsia volba, lebo pri nastupe do skoly mala len 114 cm. Syn mal 121 cm.

dovolim si malu radu...nekupuj tento typ tasky...je dost neprakticky a maly...aj co som odsledovala v triedach mojich deti,vacsinou hned v 2.rocniku tasky menili za batohy(tasky na zips)