Je rozdiel medzi BabyBjorn a napodobeninou?

Dnes o 17:36

Ahojte je nejaký rozdiel medzi originálom a kreslami ktoré vyzerajú rovnako len je to iná značka ?

lia2022
Dnes o 17:55

@anonym_autor Ja som kúpila z bazáru babybjörn lehátko , porovnať to neviem ale zaujímajú ma odpovede žien , tak sa pripnem ako smiem 🙂.

anonym_44e9b8
Dnes o 18:03

Babybjorn som nemala, ale mala som tento kinderkraft, ktory mi kupili kamaratky vsetky sme si kupovali vzajomne nieco pre deti) a bola som s nim spokojna. To lehatko nebolo nic speci, len sa vedelo dieta same rozhojdat, ale napomocne mi bolo velmi v tom ohlade, ze ked som varila, dieta bolo v lehatku, pripadne ked som si chcela dat sprchu, tak som mala dieta na ociach. Splnilo ucel.

autor
Dnes o 19:25