Manželská posteľ z NabytokMirek.sk - skúsenosti, kvalita
AHOJTE 👋🏼,
PROSÍM Vás, kto má skúsenosti s touto stránkou nabytokmirek.sk ?
Chcem odtiaľ zobrať manželskú posteľ ale váham či to je naozaj kvalitný nábytok.
Áno, čítala som si recenzie čo som našla na internete a aj na FB 🙈 ale potrebujem niekoho kto si kúpil odtiaľ posteľ a vie mi povedať či to je naozaj z masívu, tak ako tam uvádzajú alebo či to klamstvo. Není to málo peňazí tak sa preto pýtam. Mám strach že sa nechám oďubať. 🙈
Ďakujem Vám. 🫶🏼
@dominika31895 my mame od nich sedacku...maximalna spokojnost od objednania az po dovoz..maju tu krasnu predajnu s krasnym tovarom🙂skuste si tam zavolat a popytat sa...mne zdvihli vzdy🙂
mame postel a tiez max spokojnosr. mame zahradny nabytok a s tym az tak spokojna nie som
My máme masívnu dubovú posteľ, vyzerá ako nová aj po 5,5 roku 🙂 trochu poplietli objednávky, takže sme na ňu čakali skoro pol roka, ale aspoň dali zľavu
@dominika31895 My máme posteľ, komody aj nočné stolíky. Max spokojnosť od objednania až po dodanie.

Bolo tu už niekoĺko diskusii. Tí čo chceli tovar reklamovať nepochodili. Nemohli sa ani len dovolať. Väčšinou kritizovali stoličky. napr. každá noha stoličky mala inú dĺžku.
Možno by ti vedeli pomôcť dámy z KE.