icon

Máte kulmofén z Lidla?

19. feb 2026

Ahojte, videla som, ze v lidli majú kulmofén a celkom sa mi pozdáva. Máte ho niektorá? Ste spokojne ? Prosím komenty o tom, že si neviem kúpiť ani hlúposť z lidla bez MK nepotrebujem.
Mam par veci z lidla s ktorými som spokojná a aj naopak. Tak neviem. Dakujem

anonym_9e9188
19. feb 2026

Ktorý? Na ich webe nevidím kulmofén ani v letáku.

anonym_3ce1e2
19. feb 2026

Elektroniku a obuv z Lidla radsej nie.

parvinka0001
19. feb 2026

Ak myslíš ten za 50€ tak čo som pozerala veľa ho chvalili

gabus543
19. feb 2026

@anonym_autor mám fén z Lidla a funguje už 7 rokov

mirola
19. feb 2026
@gabus543

@anonym_autor mám fén z Lidla a funguje už 7 rokov

@gabus543 to ze nieco funguje neznamena, ze je to dobre alebo setrne k vlasom.. klulmy sa celkovo neodporucaju.. ziadnemu vlasu na zdraví nepridaju.. ja teda pouzivam zasadne len dyson na vlasy ... urcite by som nepouzivala na hlavu nic z lidla... aj ked to funguje

autor
19. feb 2026

Ja som to videla v reklame a potom mi to vyskocilo aj od nejakej influencerky a vyzeral fajn. Na eshope som ho nenašla

anonym_8fda93
19. feb 2026
koniarova
19. feb 2026
@anonym_8fda93

@anonym_8fda93 áno. Tento určite myslí. Tiež som to videla na Instagrame. Ale je všade vypredaný.

dadis
19. feb 2026
@mirola

@gabus543 to ze nieco funguje neznamena, ze je to dobre alebo setrne k vlasom.. klulmy sa celkovo neodporucaju.. ziadnemu vlasu na zdraví nepridaju.. ja teda pouzivam zasadne len dyson na vlasy ... urcite by som nepouzivala na hlavu nic z lidla... aj ked to funguje

@mirola 😁

lenkasarka
19. feb 2026
@mirola

@mirola dymom na trhu nieje až tak dlho. Co si používala predtým?

mirola
20. feb 2026
@lenkasarka

@mirola dymom na trhu nieje až tak dlho. Co si používala predtým?

@lenkasarka predtým som používala Philips s technológiou SenseIQ, ktorý nepretržite sníma teplotu vlasov a upravuje ich teplotu tak, aby nedošlo k ich poškodeniu. No a predtým som používala bežné fény, a to bola chyba, lebo moje vlasy neboli v takej kvalite v akej sú teraz. lenže u nás doma sa o tom nejak nehovorilo, ako sa starať o vlasy.