Nový inzertný portál Predajto.eu.
„Ahojte, mamičky a ockovia. Chcel by som vám predstaviť svoj projekt Predajto.eu, ktorý som vytvoril ako jednoduchšiu a bezplatnú alternatívu pre online inzerciu. Viem, že mnohí predávate vecičky po deťoch alebo do domácnosti, a tak som chcel vytvoriť miesto, kde je pridávanie inzerátov rýchle a bez zbytočných poplatkov. Budem veľmi vďačný za vašu spätnú väzbu – čo by ste na portáli zlepšili alebo čo vám tam chýba? Snažím sa to budovať férovo pre nás všetkých. Ďakujem za každú radu alebo vyskúšanie! 😊“
Lebo je to reklama na konkurenčnú stránku. Pravidlá zakazujú dávať link na iné stránky, a admini sú dosť tolerantní, ale toto je priamo konkurencia a druhá vec je že za propagáciu stránky sa bežne inde platí. Tým že si napr. zakúpi u MK reklamný banner.
„@rozculena @simona_racz Aha, rozumiem, ďakujem za upozornenie. Vôbec som to nemyslel ako konkurenciu pre MK (ten je predsa len obrovský a nenahraditeľný), skôr ako svoj malý hobby projekt, ktorý som robil po večeroch. Chcel som len získať spätnú väzbu od reálnych ľudí, či je ten web prehľadný. Ak to adminom prekáža, samozrejme to rešpektujem a príspevok zmažem/nechám zmazať. Nechcel som nikoho nahnevať, len sa niečo nové naučiť.“

som zvedavá,kedy ti to zmažú😂