icon

Používate teplovzdušnú fritézu? Zdieľajte skúsenosti a recenzie!

ovaaa
11. apr 2026

Používate teplovzdušnú fritézu? Nejaké recenzie, skúsenosti, porovnanie chuti? Ďakujem

stellarstar
11. apr 2026

Áno používam ak je toho mala porcia tak mi netreba zapnúť rúru. Urobíš v nej všetko čo v rúre, za mňa rýchlejšie a chrumkavejšie

anonym_444150
11. apr 2026

@ovaaa dalsi kram do kuchyne. Urobis v tom to iste co v rure. Pecene kura budes mat bez vypeku, cize mozes ho jest so suchou ryzou

anonym_28e54a
11. apr 2026

Veľmi málo, v pohode by som bez nej prežila. Oveľa viac mi vyhovuje klasická rúra.

ivik4
11. apr 2026

Nie , u nas zbytocnost

viestta
11. apr 2026
anonym_71d67a
11. apr 2026

Casto pouzivam na hranolky, zeleninu grilovanu. Ale dlhsie mi trvalo prist na to ake stupne, ako dlho aby boli ozaj dobre - napr kúpené hranolky sa mozu robiť na rezime, ktory tam mam predprogramovany, ale domace zemiaky robim inak. Ano vsetko spravíš v rure - ale v teplovzdušnéj friteze to robím o polovicu menej casu.
A hlavne iba olej kus streknem, cize zdravšie to je

anonym_4af933
11. apr 2026
@viestta

@viestta
Tato tema je tu kazdy tyzden, lenivost?

viestta
11. apr 2026
@anonym_4af933

@viestta
Tato tema je tu kazdy tyzden, lenivost?

@anonym_4af933 keby kazdy tyzden, bolo by fajn

roja01
11. apr 2026

Zapekat hrubsia vrstva sa neda. Vsetko v jednej, tensej vrstve. Vhodne pre tych co vela pecu a vyprazaju. Kurcie stehna su z nej vyborne. Rada v nej zohrievam jedlo. Hranolky robim raz za 3 mesiace, pecene stehna raz za mesiac
Takze velmi sa mi neoplati, ale kedze ju uz mam, tak sem tam vyuzivam. Skusala som piect pri 180st.C aj 1/2 kurcata, ale na vrchu bola koza uz zlata a chrumkava a vnutri bolo kurca surove. Mozno na nizsej teplote to bude ok, len ako pisem, malokedy robim klasicky pecene kuracie maso.

marhulka13
11. apr 2026

My ju využívame v podstate stále. Mám rohnson, no ja som ju dostala k narodkam z práce

anonym_921581
11. apr 2026

Volám to tak akurát hranolkovač, lebo nič iné sa tam podľa mna neurobi dobre. Kura tak možno na vrchu pripecene inak surové, mäso suché, obaľované veci nechutné … mám takú tu klasickú Philips …

simsalabim
11. apr 2026

U nas je to s kanvicou a kavovarom najvyuzivanejsi spotrebic.

anonym_fa4d25
11. apr 2026
@anonym_921581

Volám to tak akurát hranolkovač, lebo nič iné sa tam podľa mna neurobi dobre. Kura tak možno na vrchu pripecene inak surové, mäso suché, obaľované veci nechutné … mám takú tu klasickú Philips …

@anonym_921581 mi hranolky robime vo friteze, v tejto rúre sa neurobia dobre😀 ale používam na zohriatie pečiva napr., keďže chcem chrumkave pecivo

anonym_4af933
11. apr 2026
@anonym_921581

@anonym_921581
My sme mali niekolko teraz mame taku co nam vyhovuje , da sa tam dat cela pizza, plus hromada hranolkov v jednej vrstve, ale nic hrube,, ako polka kurata

nikha2809
11. apr 2026

U nas ide kazdy den

anonym_f9b83e
11. apr 2026

@ovaaa pre varenie jednej porcie ok. Ak chceš pre viacerých uplna zbytočnosť. Chutnejšie a pohodlnejšie sa mi robí v klasickej rure. Dostala som ju darom a potom posunula ďalej kde sa tiež nevyužíva.

bubchen86
11. apr 2026

Aj u nás ide každý deň , neviem si predstaviť bez nej už den …. zapekáme tam rôzne pečivo , tortilly , ohrievam v tom jedlo aby bolo chrumkavé …pečiem tam pizzu hranolky, koláče , muffiny, všetko čo by som piekla v rúre lenže takto idem hneď… sup sup

xenia65
11. apr 2026
@anonym_444150

@ovaaa dalsi kram do kuchyne. Urobis v tom to iste co v rure. Pecene kura budes mat bez vypeku, cize mozes ho jest so suchou ryzou

@anonym_444150 pečené kura je aj s výpekom, tak akurát, nič navyše, chrumkvejsie, šťavnaté a rýchlejšie ako v rúre. Okrem toho nezohrievam 70 l rúru, ale 6 l nádobu. Za mňa super vecička a využijem vždy keď sa dá 👍

anonym_c44c9f
11. apr 2026
@bubchen86

Aj u nás ide každý deň , neviem si predstaviť bez nej už den …. zapekáme tam rôzne pečivo , tortilly , ohrievam v tom jedlo aby bolo chrumkavé …pečiem tam pizzu hranolky, koláče , muffiny, všetko čo by som piekla v rúre lenže takto idem hneď… sup sup

@bubchen86 prosím Ťa a hranolky ako robíš?

bubchen86
11. apr 2026
@anonym_c44c9f

@bubchen86 prosím Ťa a hranolky ako robíš?

@anonym_c44c9f dám ich dnu a mám soľ na hranolky , s nou to osolím , olej v spreji stretnem a peciem medzi 180-200 C sem tam prehrkam … na konci posledne 3 minuty dám vždy 200 C nech su fajnovo chrumkave ;)

anonym_c44c9f
11. apr 2026
@bubchen86

@anonym_c44c9f dám ich dnu a mám soľ na hranolky , s nou to osolím , olej v spreji stretnem a peciem medzi 180-200 C sem tam prehrkam … na konci posledne 3 minuty dám vždy 200 C nech su fajnovo chrumkave ;)

@bubchen86 ďakujem krásne, minule som skúšala a boli mäkké ...ďakujem ešte raz ❤

anonym_e80f2b
11. apr 2026
@bubchen86

@bubchen86
Rohliky bez predhrievania na druhy den rano ako z pekarne 3 minuty

bubchen86
11. apr 2026
@anonym_e80f2b

@bubchen86
Rohliky bez predhrievania na druhy den rano ako z pekarne 3 minuty

@anonym_e80f2b áno presne 🥰

anonym_287cc5
11. apr 2026

u nas pouziva dcera - ale hranolky jej nechutia... milujem kura,zeleninu ,.. ale rura a olej nenahradi .. no napriek tomu je u nas pouzivana... nemam ani mikrovlnku

3009
Včera o 06:40

Ja používam skoro denne-rezne vysmážam, kura vysmážam, pečené zemiaky, na zapekanie, atd.

anickaaa6aaa
Včera o 06:51

U nás sa využíva skoro denne. Syn si v nej robí kuracinu do tortily. Robím tam zapekané pečivo so syrom alebo si ho tam len ohrejem a je super chrumkave. Topenicky si tam robí syn aj muž. Zemiaky v supke ale aj bez. Skúšali sme tam ak omeletu. Proste využívame ju. Výhoda je, že miniem minimum oleja.

natalka13
Včera o 07:04

Je to rura, nie friteza.
Mne ostala po synovi z intraku, inak by som ju nekupovala. Pecene gastany su z nej top.
Pozri kosik - kolko jedla tam das.su rozne velkosti.
Pre 1-2porcie ok. 2 kuracie stehna tam dam, ale tu kopu zeleniny co my si davame sa tam uz nezmesti.

anonym_e80f2b
Včera o 12:21
@anonym_287cc5

u nas pouziva dcera - ale hranolky jej nechutia... milujem kura,zeleninu ,.. ale rura a olej nenahradi .. no napriek tomu je u nas pouzivana... nemam ani mikrovlnku

@anonym_287cc5
Dnesny rychly obed krkovicka na panvici a americke zemiaku z fritezy cely obed hotovy za 20 minut
Friteza bez predohrievania
Aj salat bol paradajkovy 😄

pink_lady
Včera o 12:32

Denní denne. Moja milenka 🤣Mám cosori

lucia_nova8
Včera o 13:24

Za mňa je to dosť o tom, pre koho varíš 🙂 Ak si sám a máš slabšiu/staršiu rúru, tak je to super, rýchle a praktické. Ale inak je to v podstate len menšia teplovzdušná rúra, chuťovo žiadny veľký rozdiel. Je to skôr o pohodlí a rýchlosti.