Silikónové formy na muffiny
Ahojte nejake overene kosicky mi viete poradit? Nejake co sa mi nebudu do nich plasty uvolnovat 😬😁
@anonym_autor ja mám rada orion výrobky ale zaručiť by som sa nezaručila za nič 🤷 jedine pozerať ktorý silikón má certifikáty
Ja mám z DM drogérie
@kacka6 skusim
@anonym_autor Tiež nie som o ich neškodnosti 100% presvedčená - myslím u všetkých silikónových pomôcok, avšak nebavilo ma robiť muffiny do papierových košíčkov, kde časť cesta sa na nich nalepí. Tie DMkovske ani nevymasťujem, ani nevkladám do muffinovej pečiacej formy, držia tvar aj tak.
@kacka6 ano to verim, vela ludi odporuca

@anonym_autor ja vôbec nepoužívam silikónové, mne sa s tým zle robí jednoducho. Mám plech a dávam papier. Inak som mala z Tescoma, či sa z nich uvoľňujú plasty Ti tu asi ťažko niekto povie, mali by byť bezpečné, no reálne 🤷