icon

Zdravotná starostlivosť v Gynisis

28. feb 2026

Ahojte baby,
je tu niekto, kto momentálne chodí do Gynisis? Väčšina pozitívnych recenzií je na doktorku Žáčikovú, no teraz ju zastupuje doktorka Zboray a mám z nej zmiešané pocity.
Kým išlo len o preventívky, bolo mi jedno, kto ma vyšetruje. Teraz však riešim zdravotné ťažkosti a zatiaľ mi nebola navrhnutá liečba, len opakované odporúčanie počkať. Rozumiem, že nie vždy treba hneď zasahovať, no radšej riešim problém skôr, než sa zhorší.
Pani doktorka mi veľa nevysvetlí a mám pocit, že väčšinu informácií si musím aktívne pýtať. Niektoré problémy som mala už predtým a určite si ich musela všimnúť, no nič nepovedala, kým som ich sama nespomenula.
Nechcem meniť lekára, ale tento prístup ma dosť znepokojuje.
Máte s ňou podobnú skúsenosť? Alebo ste spokojné?
Budem vďačná za vaše názory.

anonym_70cd5f
2. mar 2026

@anonym_autor Ahoj. Prave som hladala nejake info. o pani zastupujucej doktorke, pretoze som z nej taktiez zmatena. Na tehu. kontrolach je velmi skupa na slovo, vzdy si musim davat info. do chat gpt aby som zistila, co vlastne mi robila a na co prisla. Sama od seba nepovie takmer nic. Navyse, clovek ma pocit, ze ju otravuje ak sa nieco opyta a na otazky odpoveda taktiez len velmi stroho… Verim, ze je snad dobra odbornicka len je asi zvyknuta pracovat inym sposobom ako takto ambulantne.

anonym_5b48b0
2. mar 2026

Ja mám s ňou práveže dobrú skúsenosť z nemocnice. Robila mi prefuky vajcovodov a bola veľmi milá aj komunikatívna. Ja chodím k dr Kočkovskému a na toho sa snáď nikto nechytá, aký je skúpy na slovo. Takže si neviem predstaviť, že niekto hovorí ešte menej ako on. Ale ani Lintner v Cegys toho moc nenahovorí, tiež si zadávam údaje zo správy do AI. Najviac informácií vždy dostanem od dr Hlaváčika