Zmenila sa chuť tresky v majonéze?
caute ludia, dajte vas nazor na dnesnu tresku v majoneze. ja som odmalicka zastanca tej zilinskej (zlaty stupen), ale v poslednej dobe mi pride daka moc kysla a riedka. kupila som kosicku a ta mi prisla daka tuhsia. tiez mate pocit, ze tie receptury dako osidili, alebo mam len ja dake divne chute? ktoru teraz kupujete vy, co chuti fakt ako ta prava socikovska?
Mám radšej žilinskú. len som už nekupovala od jesene - kalórie. 😉
No presne, ja som si ju dnes kúpila po dlhej dobe, kupujem len červenú Radoma exclusive a nechápala som čo s ňou dorobili. Úplne riedka, kyslá, taká akási celkovo na jemno pomletá, fuj.
@anonym_autor každému chutí iná (je to aj o dlhodobom zvyku), na takýchto veciach sa nedá veľmi väčšinovo zhodnúť. Tak ako na kopu iných veciach, ktoré sa tu rozoberajú.
@anonym_autor ja som v poslednej krátkej dobe dvakrát kupila žilinsku tresku. Dovtedy stále len košickú. Môžem povedať že Žilinská sa mi zdá kyslá, veľa octu . Za mňa je chuťovo lepšia Košická. Kupujem od nich tú tresku treskoslovensku
Cez vikend si.kupil muz, tu zilinsku exclusiv, a teda zhrozeny bol, ze bola nejaka divna, nepozdavala sa mu konzistencua. Jeme ju pravidelne ale ta vikendova mu nechutila. Pripisal to tomu ze bola v akcii. Ale ako citam tak mozno nejaka,nepodarena davka.
zilinska sa uz dlhsie neda jest... kupujem len ryba kosice...
@anonym_15be49 ziadna nepodarena davka, takto to robia uz dlhsie...
zilinska sa uz dlhsie neda jest... kupujem len ryba kosice...
@anonym_1dbb6a no nam napr. kosicka vobec nechuti.
@anonym_15be49 ziadna nepodarena davka, takto to robia uz dlhsie...
@anonym_1dbb6a fakt? kupujem dlhodobo cca 1-2x do mesiaca a zatial som si nic podozrive nevsimla.
Ja mam rada rybaci šalát v majonéze, ale ta je tiež už v poslednej dobe moc kyslá, tak som už ani dávno nekúpila.
Ked je treska v akcii, to znamena len jedno - obchod sa jej musi rychlo zbavit. Dobru chut.
Veru. Zmenila. Kupujeme ci zilinsku alebo kosicku. Obe su nejake kyslejšie.
Rybi salat exkluziv ale okej.
@anonym_e4aeaa ešte ak stúpne cena toaletného papiera vtedy, tak je to jasné. Do bodky premyslený marketing.
Ta Košická mi príde ako keby bola v tvarohu nie v majoneze, nechuti mi.Ani vlastne ina iba Radoma Jogurtova ta je super
Je zaujímavé, aké rôzne chute máme. Ja košickú nemôžem ani cítiť, príde mi jak z mydla. :D
Ale Žilinská mi teraz naposledy tiež nechutila (zlatá). Jem ich asi tri ročne a presne som si povedala, že už to nekúpim.
Presne som si toto vcera povedala, kupila som si po dlhsej dobe tresku, ten cerveny obal zn. Radoma a bola uplne kysla a riedka. Najradsej mam tu v modrom obale ryba kosice, ale tu vcera nemali. Ta mi chuti stale rovnako
@elizabeth888 aj ja ju milujem, ale iba tú pikantnú
mne sú všetky tresky v poslednej dobe nejaké divné akoby tam bolo náhradne sladidlo.Fušuju to riadne.Nedávno som skúšala tú novu surimi od Radoma a o ničom ja som to ani nedojedla.Ešte tá s jogurtom mi chutila ale už som ju dávnejšie nekupovala a tie pikantné odrody kdejaké som lúbila😊 ale prestala som to už jesť.Lebo fakt mi to nechutí.Ale čo ma prekvapilo nie síce treska ale tá Tuniakova pochúťka je velmi dobrá to je tušim Ryba Košice tak teraz kupujem skôr to ak mi príde na niečo takéto chuť

asi si vychytala zilinsku - letnu . V lete davaju viac octu koli vyssim teplotam vonku .... teda tak mi to vysvetlila pani v lahodkach este za ceskoslovenska